Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Dedečkovu chatu v zime s deťmi

Diskusná téma K článku: Na Dedečkovu chatu v zime s deťmi

Tretí februárový víkend trávime pri rodine na Horehroní a keďže je pekné počasie, tak sa rozhodujeme pre aktivity v prírode, ktoré sú zvládnuteľné s našimi malými dcérami. Včera sme si vyšli na Chatu Bernardín na Chvatimechu, dnes to bude výlet na Dedečkovu chatu nad Bystrou.

Adushka

Vďaka za komentáre, bolo to veru veľmi príjemné, určite si na Dedečkovu chatu tiež zájdite :)

Janabilesova

Toto vyzera velmi dobre, aj chata. Pridam do wishlistu :-). Krasne pocasie ste vystihli, musela to byt paradicka...

Lubo

Na Pohanskom sa casto na chvilku zastavujem, napr. pri tranzite pri Nizkotatranskej stihacke. Je tam super vyhlad na hreben Nizkych Tatier.
Dedeckovu chatu evidujem uz dlho, no zatial sa nepodarila navsteva. Musime to s detvakmi niekedy napravit. Vdaka za tip.

Dzakomoo

veľmi peknú lokalitu ste si vybrali na prechádzku s deťmi. aj my sme si to tam naplánovali v máji minulého roku, všetko bolo zabeštelované ale zrazu to choroba prekazila. tak snáď tento rok sa podarí, výhľady sú tam krásne a aj za to detské ihrisko im dávam plus.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma