Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako vystrojiť deti na zimnú túru – predškoláci a školáci

Lubo

Peto, je to minimalizacia prezliekani v kritickej casti tury = na zaciatku. A navleky sa snazime davat furt, lebo dieta najde zavej aj ked si ty myslis, ze fyzikalne jeho pritomnost v danom uzemii nie je mozna.

Peter61

ahá, rezervné rukavide máš spomenuté hore, ja som sa nedostal za "Tip: Niečo sladké", pod tým sú aj rezervné štrimfle.

Sona

Pokial to lubozvucne slovo v prvej vete su ponozky, tie mam, v tej casti Co zbalit do batoha. Bez nahradnych ponoziek a sucheho tricka nechodievame.

Peter61

Pridávam :

  • rezervné štrimfle. Nikdy nevieš, kedy tá lama vbehne do potoka a pod. Prípadne prezuť spotené.
  • návleky: treba ak je napr. toľko snehu, ako na titelfoto na Brnčalke. Neberiem ako železné pravidlo. Ak je sneh ujazdený ( ako napr. asi dnes na Brnčalku) tak do kopca ani veľmi netreba, zbytočne sa potí noha a následne prechladne. Dole kopcom ok.
  • čo sa týka oblečenia tých prvých 20 minút, závisí od vkusu/zvyku. Btw. u seniorov je prvých 15´ kritický čas na infarkt ( Schubert II, s.27). U decák: naobliekal by som v aute a potom po zahriatí vyzliekal. Ja osobne tých 10 minút naľahko vydržím, ale spolujazdci dospeláci seniori obvykle vystupujú z dopravného prostriedku naobliekaní.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma