Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Národný park Ojców

Diskusná téma K článku: Národný park Ojców

Koncom marca 2019 sme na predĺženom víkende u susedov v poľskom Krakove. Po prvom dni spoznávania mesta a druhom dni v soľnej bani Bochnia, sa v tretí deň stretávame s našou poľskou kamarátkou Honoratou, aby sme si urobili spoločný výlet do Národného parku Ojców.

Adushka

Palino, aké prekvapko :) Ja sa mám parádne, keď sa dá, tak sa motkáme s deťmi kade tade, a potom o tom píšem články, hehe.. napíš mi kedykoľvek cez fb ako sa máš :) Adushka

Palino Ragač

Ahoj Andrea.
Neuveriteľne, aká náhoda. :) Pred chvíľou som si pozeral na maps.google hrad Ojcow, kde sme s rodinkou pred 2 rokmi boli, potom pozriem na web stránku hiking.sk, vidim článok o parku Ojcow a autorkou si ty. Aké šťastie. Ako sa máš? Veru dlho sme neboli v kontakte. Pozdravujem. :)

Martin knor

Je to nadherna oblast. Zastavil som sa tam ked som obehaval okolite ruiny hradov, ale sem by som sa rad este niekedy vratil.

Mahe

Ten Krasiejow odporúčam - je to fakt zážitok pre deti. Všetky makezy sú v životnej veľkosti, takže toho najväčšieho je vidieť aj "z neba"
(resp. jeho tieň)

sk.mapy.cz/zakladni?x=18.2725…

A ak sa budete presúvať s deťmi po A4 medzi Gliwicami a Krapkovicami je malá dedina Olszowa - je tam zjazd z diaľnice a cca 1 km je príjemne miesto na prestávku v ceste s detským parkom + preliezky a hlavne PARK Miniatur

Stojí za malú zachádzku

Jantaara

Adi, ešte odporúčam, keď budú decká trochu väčšie a chytí ich dinosauria mánia, tak v Krasiejowe je juraparkkrasiejow.pl/ . Parádne je to tam, dinosaury sú umiestnené na miestach, kde sa skutočne našli kosti, je to rozľahlé, dinosaury nádherné a niektoré fakt obrovské. Bývali sme v peknom meste Opole v krásnom apartmáne,deti sa vyjašili vo farebných fontánach. Pri meste je aj príjemná ZOO. Cestou do Opole zastávka v zámku Moszna, aj sme sa tam najedli. A neďaleko fabryka robotow. Napriek otrasnému počasiu to bol super výlet.

Adushka

Jantaara: Super, pamätám si, keď, si mi to písala pod fotky na fb :) a dík za tip :)

Mirdo: Jasné, v čase otvorených jaskýň by to bolo vhodnejšie, aj v článku píšem, ako sú otvorené, ale my sme to zasa chceli prázdnejšie, takže nám to až tak nevadilo.

Tomáš: Úplný súhlas :)

FunTTomas

NP je veľmi zaujímavý. Taktiež nás tam zaviedla Honorata síce mimo sezóny, ale aj tak sa nám páčilo. Aspoň tam neboli davy ľudí.

Jantaara

Boli sme, videli sme, aj keď bez detí. Pekné to tam majú. Krásny je ešte hrad Ogrodzienec, tiež aj pre deti vhodný, vedľa je aj nejaký mini zábavný detský park. V jeho okolí plno pekných skalných útvarov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma