Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zámok, pralesový zvyšok a Kuchynský hrad

Jjano

Nehrozilo jej nič, okrem vyrúbania.

Josias

Milí chválenkári. Od 1.12.2021 je vyhlásená Prírodná rezervácia Pralesy Slovenska – Zámok. Platí v nej 5. stupeň ochrany, zákaz pohybu. Gratulujem. Poznám lokalitu už vyše 20. rokov. Nič jej nehrozilo, pokiaľ o nej nezačali písať chválenkári.

Sona

Na Jankovú sa ešte chystám, tak pozriem aj skalné okno.

Dík za tipy, Adush, neplánovane sme našli kešku na Zámku :) no ako to už u mňa býva, dodnes som si ju nezaevidovala.

Martin knor

Pekne miesta. Uz som tu bol 2x, raz na Troch Stodolkach a Vysokej a druhy krat na Jankovej (skalne opkno), ale asi sa sem pozriem este raz, specialne kvoli tym pralesnym zvyskom.

MKMK

Pekné lokality.
Lesná cesta, na ktorú ste sa napojili pod Kuchynským hradom, je trasa lesnej úzkokoľajky Malacky-Rohožník-Hubalová. Vami prejdený úsek je v najzachovalejšom stave. Trasa ďalej pokračuje známym skalným priesekom na modrej značke pod Vysokou.
malackepohlady.sk/?p=13067

Adushka

Ako už Matúš komentoval na fb, boli sme na Zámku v sobotu a skoro nás odfúklo, mega vetrisko teda, deti plakali, ako sa báli, stromy padali.. tak rýchlo sme ešte zo žiadneho kopca nezbehli. Inak vieš, že si cestou mala na dosah dve kešky? Jedna na Zámku na dosah od vrcholovej cedule a druhá na Stodôlkach, na fotke máš aj strom, pri ktorom je ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov