Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tematínsky hrad a Tematínska lesostep

Diskusná téma K článku: Tematínsky hrad a Tematínska lesostep

Alebo mrazivý novembrový slnečný kúpeľ. Sobotnú ozdravnú vychádzku sme si naplánovali v papučiach a s teplým čajom v piatok večer. Kubko navrhol hrad Tematín v Považskom Inovci, ktorý je od Bratislavy približne hodinku jazdy autom. Aby sme sa aj zahriali, pôjdeme z obce Lúka a späť cez Tematínsku lesostep. Vyzerá to aj na chôdzu mimo lesa, čo bude v predpovedanom chladnom počasí príjemné. Rada sa pridávam.

Martin knor

Na Tematin mam peknu spomienku. Ked som tam bol s krpcom, tak ten mal prave ukecane obdobie. Stale rozpraval a uplne mu stacilo, ked som sem-tam uhmm-kol, akoze pocuvam.
Obcas siel za mnou, ale na Tematine bol samozrejme vpredu, pretoze chcel cely hrad obehat. Ja som sa vliekol za nim nalozeny ako pustna tava a drobec stale rozpraval a gestikuloval. Ked tu pozeram, syncek suverenne presiel popod nizsi obluk a vypravajuc kracal dalej. Zostal som tam stat a zacal som sa rehlit na plne kolo. Krpec vobec nevnimal, ze tatino je o kus vyssi a s velkym batohom so spacakmi a jedlom popod nizky obluk neprejde. Diskutoval so "so mnou" a kracal dalej, ako keby sa nechumelilo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma