Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Glóc, Zrkadlisko a Geldek – okruh z Častej

Diskusná téma K článku: Glóc, Zrkadlisko a Geldek – okruh z Častej

V prvý jarný deň napriek nepriaznivej predpovedi vyšlo slnko. Pôvodný plán ísť niečo krátke som preto narýchlo zmenil. Chcel som lokalitu na južných svahoch Malých Karpát a chcel som sa vyhnúť davom. Pomôckou boli preto Mirove vrcholy v rámci OTO 24 vrcholov Malých Karpát. Hneď dva z nich boli trochu bokom a logicky tvorili jednu túru – Zrkadlisko a Geldek. Cestou sme náhodou naďabili aj na Glóc, skalný útvar s borovicovým hájikom, ktorý možno zaradiť medzi skryté perly Malých Karpát.

Martin knor

Pekne. Da sa niekde najst, kde su umiestnene tie branky, ktorymi sa da ist do obory?

Lubo

Vdaka za tip, nabuduce vyskusame.

Marián Porkert

Odporučil by som tú návratovú cestu cez sedlo Vápenného, ktoré teraz tvorí nádhernú galériu. Vďaka ústretovosti Lesov SR je možné cez turistické bránky prestúpiť do časti obory. Túto cestu využívame alternatívne aj pri Častovskej päťdesiatke.

Miroslav Filipko

Nádeherne fotky starych divokych stromov ako tak zachovalych lesov skalnych hrebienkov kontrastuje vsak s hrubym zasahom cloveka => LESINKA co absolutne odmietam. Tie divoke lesy urcite navstivym, oslovilo ma to a verim tomu ze atmosfera nazivo aj spolu s obyvatelmi lesa bude carovna

Elena Šeligová

Plaveckomikulášania chodia na Leonarda do Doľan kažoročne na púť. Je to pekná púťo-turistika. So záujmom som si prečítala článok, ktorý mi priblížil miesta, okolo ktorých prechádzame.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma