Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ráztocké lazy z Ráztoky - jarný okruh s deťmi

Diskusná téma K článku: Ráztocké lazy z Ráztoky - jarný okruh s deťmi

Opatrenia stále platia, mimo okresu sa ešte nedá cestovať. Našťastie je brezniansky okres jedným z najrozsiahlejších na Slovensku. Nakukneme do mapy, aký okruh vhodný aj pre našich malých výletníkov pripadá do úvahy. Skomplikujeme to podmienkou, aby išlo o miesta, ktoré sme zatiaľ nenavštívili. Ani rodičia. A vyšla nám Ráztoka.

TomXX

Modrú TZT z Ráztoky na Košarisko (hrebeň NT) odporúčam len najväčším fajšmekrom. Pod Ráztockou a Ondrejskou hoľou je to nekonečný boj s kosodrevinou. Ak si to ale odmyslíte, je to krásna trasa bez ľudí a neokukanými výhľadmi.

Daulagiri

Pred rokmi som tieto končiny navštívil pri ceste na Ráztockú hoľu, Ráztocké lazy sú pekné lúky, na tej červenej som aj ja mal problém s vodou a veľkým blatom.

Svatopluk Štěpánek

Ahoj tomXX,
potvrdzujem. Kedysi v zime mne
skŕslo v hlave, že takto pojdem. Topánky a nohavice som mal premočené zdola, riadne spŕšky za golier som dostával zhora z kosodreviny.
Ale túra je to pekná, tie výhĺady stáli za to.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov