Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dievčenská a Brzotínska skala s deťmi

Diskusná téma K článku: Dievčenská a Brzotínska skala s deťmi

Pár dní v októbri 2020 trávime opäť na Gemeri. Náš pôvodný plán boli Poloniny, ale protipandemické opatrenia nám rušia ubytovanie na východe, a tak bleskovo meníme destináciu na Krásnohorskú Dlhú lúku, kde si nachádzame ubytovanie s kuchynkou. Po keškovacom dni k Silickej ľadnici a za krasovými vodopádmi prichádza deň turistický. Dáme si Dievčenskú a Brzotínsku skalu.

Peter61

V sobotu 3.júla bude v Rádiovíkende Dievčenská skala

Daulagiri

Na Dievčenskej skale som bol pred 10-timi rokmi presne ako vy v októbri. Mal som vtedy super počasie a videl som aj Tatry. Z túry si toho už veľa nepamätám, šiel som smer Soroška, akurát ma sklamalo že planina bola dosť zalesnená. Na Brzotínske skaly vtedy ešte značená odbočka neviedla. Chcel som sem ísť tento rok v apríli na 4 dni, lenže to nevyšlo, snáď o rok.

Na fotkách po priblížení vidieť že sú z mobilu (rozpitá kresba), tiež to pozorujem na svojich panoramatických mobilovkách. Ale v podstate na dokumentačné účely to stačí.

Len na okraj: kedysi sme boli celá rodina aj v Krásnohorskej jaskyni, bol to super zážitok.

Adina

Na Dievčenskej som bola. Krása. Pripomenula si mi restík - Brzotínske, ktoré som vtedy nestíhala. Snáď sa podarí čo najskôr. Stojí to zato.

Lubo

Pekne fotky. Najma tie luce v lese cez hmlu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov