Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rudnigsattel a Tr?polacher Alm

Diskusná téma K článku: Rudnigsattel a Tr?polacher Alm

Posledný deň našej dovolenky sa s Janíkom budíme do upršaného počasia. Pršať začalo už deň predtým, ledva sme stihli prísť pod Weissbachklamm k autu. Plán ísť k snehovému poľu, od ktorého nás otočil dážď dva dni predtým, predbežne padá. Robím si raňajky a dohadujem sa so synom, čo budeme robiť, ak pršať neprestane. Navrhujem možnosť pozrieť sa po iných končinách, tak do hodinky cesty, ale Janinovi sa nechce. On bude pokojne sedieť celý deň s tabletom v ruke. Ostatne, má za sebou tri dni plné dobrodružstiev, náročnejších či menej náročných túr.

Martin knor

Znacenie tam ozaj za vela nestoji. Mne to bolo pri navrate z ferat jedno, ale pri prechadzke s drobcom je to ine. Lepsie znacenie je az dalej, kde chodi menej vyletnikov.

Peter61
Svaťo :-))) Kofoluška zasa môže a mladým chodiť okolo Prahy, LC -)
Kofoluska

Pevne verím, že tak ako mne ostala láska k prírode a k horám od detstva, ostane aj môjmu synovi. :)

Svatopluk Štěpánek

to som rád
my sme so synom od jeho 5 rokov chodili okolo Prahy, ČR, ale od jeho 10 rokov chodíme po Slovensku a podarilo sa: Slovensko si obľúbil, túry na ňom tiež a aj v jeho 16 rokoch sa ma stále pýta, kedy vyrazíme

Kofoluska

Ďakujem :) Mamka je odolná, to veru hej. A čo ma teší najviac je to, že sa mi u syna podarilo vypestovať rovnakú lásku k horám a túram, akú mám ja. :)

Svatopluk Štěpánek

Tento článok má všetko, čo v ňom má byť.
Odolná mamka, športovo založený syn, troška napätia, svište a dobrý koniec.
Tak, ako sa patrí.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma