Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jesenná opekačka na Jakubovskom vrchu s deťmi

Diskusná téma K článku: Jesenná opekačka na Jakubovskom vrchu s deťmi

Minuloročná jeseň nám dopriala krásne stabilné počasie, ktoré prialo turistike. Koncom októbra sme sa s deťmi vybrali na opekačku na Jakubovský vrch. Opekačka poslúžila ako motivácia. Keďže sme sa museli vrátiť k autu, vymysleli sme okruh. Prešli sme aj osadami, kadiaľ nevedú turistické značky. Do našej štvorčlennej partie berieme aj kamaráta - deti sa navzájom potiahnu. Tešíme sa na deň prežitý v prírode, bude to príjemný relax aj s nádychom dobrodružstva.

Janabilesova

Dakujem. Tie samoty su ceresnickou na torte pri takychto prechadzkach Javornikmi...

Janabilesova

@Tomáš, ďakujem, minuloročná jeseň bola farebne veľmi pekná, a určite nielen v Javorníkoch. @adee.de Javorníky sú pre túlačky osadami ako stvorené, som rada, že článok nakopol :-).

FunTTomas

Jana, balzam na dušu - krásny farebno-jesenný príspevok v upršaný zimný deň. Paráda.

Adee.e

Clanky o turach s detmi takmer vobec necitam, ale tento ma predsa len zaujal, lebo je to tulackova trasa osadami a samotami, ktore casto chodim.
Javorniky som siel, ale len hrebenom a pozeral som aj bocne trasy, ale dal som prednost Rudohoriu, no ako vidim, bolo by nacase sa vratit do Javornikov.
Vdaka za inspiraciu. :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma