Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Východným Tirolskom s dieťaťom 1 – Golzentipp

Diskusná téma K článku: Východným Tirolskom s dieťaťom 1 – Golzentipp

Výlety či dovolenky s deťmi nie sú vždy len dokonalá idyla. Najmä keď sa stretnú protichodné záujmy a každý by rád niečo iné – jedna turistiku, druhý bicykel a tretia klasické detské zábavky. Vybrali sme sa preto do východného Tirolska, ktoré sľubovalo množstvo možností pre všetkých. Či už krátke, no krásne túry nad hranicou lesa, pekné asfaltky so slušným prevýšením, alebo zaujímavé ihriská či kúpaliská.

Peter61

Jitka 22.00, najlepšie sa predsa vychovávajú cudzie deti.

J1tka

Mimochodom, pod Obertilliachom je v údolí v lese naozaj krásne ihrisko s parádnou vodnou hrou, kde sa dajú robiť skvelé hrádze a vyplavovať autíčka. Tam sme tiež trávili dosť času a nakýblovala som tam litre vody, ale o tom článok písať nebudem ;)

J1tka

Vďaka za reakciu, Martin, hoci úplne nechápem, v čom je problém. Ako vieš, že podobné aktivity, ako spomínaš, nerobíme celé dni? To ale neznamená, že ich musíme robiť non-stop. Občas aj rodičia majú svoje potreby a záujmy a je vždy vynikajúce, keď sa dajú skĺbiť s potrebami a záujmami detí. Presne preto som tieto články písala, ako inšpiráciu, že aj takto sa to dá, že aj vlk môže byť sýty a ovca celá. Lebo vieš ako, základom spokojnej rodiny je spokojná mamka, a tá si občas potrebuje vybehnúť v kľude do krásnych vysokých hôr, a nie vždy sa to dá bez dieťaťa v pätách ;)

Martin knor

Je tam pekne, ale priznam sa, takemuto sposobu travenia chvil so svojimi detmi nerozumiem. Teraz je cas, aby ste sli kamsi do doliny a vili venceky, stavali z kamenov priehradu, robili mlynceky, struhali pistalky, robili "babin kluc", piekli cokolvek na otvorenom ohni a podobne. Neskor bude cas chodit zbierat maliny, cucoriedky, ucit deti spoznavat huby... O par rokov toto s detmi uz robit nebudete moct, no tur s nimi si este uzijete.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma