Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Birnlücken-Hütte a Lausitzer Hohenweg

Kofoluska

Daulagiri juj veru neuveriteľne sa to počúvalo. A v pondelok sme mali kvartálne hodnotenie s jeho učiteľkou a spomínala, že veľmi často o našich výletoch hovorí aj v škole,takže očividne mu to niečo dáva a mňa to teší. :)
Manžel s nami veľmi nechodí, nechce sa mu. Hoci bol veľký turista a dlhé roky sme chodili na dovolenky zásadne do Tatier a aspoň na 2t, už ho to akosi pustilo. Ale vravím si nevadí, každý z nás má iné koníčky a záľuby a ponúka synovi iný program, takže má veselé a rozmanité detstvo. :)

Daulagiri

Kofoluska tak také vyjadrenie od syna sa muselo veru úžasne počúvať, vidieť že to turistikovanie prináša ovocie :-)
Inak som si všimol že v článkoch manžela na túrach príliš často nespomínaš, no je fajn že "náhradníka" to baví :o)

Kofoluska

Martin áno, zistili sme to veru aj my :))) Ale tak, človek sa učí celý život. :)

Daulagiri mne tiež. Nejako viac turistikovať som začala aj s manželom 16 rokov dozadu. Teraz sa už manželovi veľmi nechce, preto chodím s krpcom. A na konci práve tejto túry mi hovorí "maminka, keď budem mať deti, musíš s nimi ísť na každý výlet, na ktorý si zobrala mňa". Sooooom sa skoro rozliala na kolomaž v tej chvíli :)

Daulagiri

Mne sa v 9-tich rokoch mohlo iba snívať o takýchto výkonoch. K serióznejšej turistike som sa dostal až v neskoršom veku. Len tak ďalej...

Martin knor

Aaa, neuvedomil som si, ze to bolo v Taliansku. Ano, talianske casy su poriadne uletene.

Kofoluska

Daulagiri som mu to spočítala a za tento rok so mnou prešiel po vlastných 232km a takmer 11 500 výškových metrov. Na to že má 9 myslím slušný výkon. :)

Martin údaje o časoch v AT či na SVK sú celkom v pohode, obvykle to prejdeme za menej ako je na nich. V Slovinsku to tiež plus mínus zodpovedalo. Taliani sú asi rýchlejší :)))))) Na druhú stranu, táto túra ako celok nám trvala dlhšie ako keď som ju pôvodne plánovala, mala som pred dovolenkou nejaké zdravotné problémy (nič, čo by dovolenku ohrozilo, ale...) takže som si radšej dávala pozor. :)

Martin knor

Nadherna oblast. Na casove udaje na smernikoch sa vobec nespolieham, viem ze po rovine idem 4 km/h a 300 m do kopca mi trva hodinu.

To jedlo mi pripomenulo jednu situaciu na chate v Karawankach. Dostal som menu, ktoremu som moc nerozumel. Tak som povedal casnikovi, ze by som si dal klobasu s chlebom, ale neviem ktora polozka to je. Dostal som odpoved ze klobasa s chlebom tam nie je, ale donesie mi ju. A serviroval ju paradne na lopari s chrenom a horcicou :-).

Daulagiri

Parádne hory aj počásko, fakt. S toho kamzíka bude veľký turista, teda už je :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma