Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimná Téryho chata s deťmi v najkratších dňoch

Peter61

správny rodič vybaví pre detičky aj vyhliadkový let :
"So zraneným sa na mieste nachádzali aj jeho dve maloleté deti, ktoré záchranár HZS pripravil na letecký transport. Po vysadení pacienta a lekárky sa posádka VZZS vrátila do doliny pre deti a záchranára HZS, ktorí boli tiež letecky evakuovaní z doliny a vysadení na heliporte v Starom Smokovci."
hzs.sk/uraz-polskeho-turistu-…

Daulagiri

Taký skúsený turisti a nemali ste čelovky v krátkom zimnom dni? hmm :-)
V zime tiež do Tatier moc nechodím, mal by som to napraviť, aj keď ísť na chatu a potom späť tou istou cestou to nemám príliš rád.
K davom: v lete som z Hrebienka šiel na Zbojníčku (a ďalej) a pri Rainerke všetci ľudia odbáčali smerom na Zámku. Dlhší čas som šľapal VSD sám. Na Térynke som bol naposledy v jeseni 2018, bola to vtedy prvá vysokotatranská chata na ktorej som spal.
A chalanom to šľape, len tak ďalej.

Martin knor

Pekne Vam vyslo pocasie. V zime (myslim kalendarnej) som v Tatrach este nebol.

Janabilesova

Pekne ste prešli,pochvala pre rodičov,co sa na to s deťmi odhodlali a pre chalanov,ktorí to pekne odslapali.u nas momentálne u staršieho potomka prevláda nezaujem o turistiku,snáď tá puberta raz skončí :-).

Lubo

Ano, davaju v pohode dospelacke tury. Tato im ani nedala az tak zabrat, lebo sme ju sli v pohodovom tempe, pocasie bolo fajn a snehu bolo tak akurat, aby zakryl nerovnosti kamenneho chodnika. Navyse, Matko v zavere vyslapu nasadil doslova bezecke tempo, lebo sme sa dozvedeli od okoloiducich turistov, ze ATE vrtulnik pri plesach parkuje a este neodletel.

Bazin

Dole klobuk, minuly rok sme boli spolu na Zbojnicke a teraz Tericka. To uz tury aj pre dospelakoch.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov