Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: So stopäťdesiatimi vajcami v Slovenskom raji

Martin knor

OK. Zareagoval som trochu ostrejsie, pretoze nemam rad, ked ludia pisu ake to oni mali v zivote tazke. Ono, kazda starsia generacia mala trochu narocnejsi zivot ako nasledujuca. To je pokrok. No namiesto toho, aby momentalne starsi ludia s udivom vzhliadali s cim sa museli vysporiadat ich rodicia ci prarodicia, tak rozpravaju ako sa zilo tazko im. To ja nikdy nepochopim a uz tiez nie som zrovna najmladsi. (Pozeram na mapu, dedko, rocnik 1900, chodil do skoly kazdy den tam a spat peso. To mal denne cez 10 km. Ten to mal narocne. A po navrate domov ho samozrejme cakala robota okolo domu...)

DoxaD

Martin Knor, stredovek si síce nepamätám, ale nákup trvanlivého mlieka už občas zvažujem:-)).
Pochádzam z dediny, kde železnica nebola a nie je, ale škola áno. Takže v mojich ZDŠ časoch fungoval jedine pešobus, preto ten veľký zážitok ísť vlakom a ešte rel. ďaleko.

Martin knor

Ci pana, tu si zopar ludi pamata este stredovek. Sak to aj moja mamina, ktora ma hodne cez 80 rokov, cestovala bezne do skoly vlakom. Dokonca aj moja babka ked sla na vychovu (inac povedane sluzit), sla do Viedne vlakom. A mala z toho prihodu na cely zivot, pretoze po nemecky nevedela ani zatat a vlak skoncil na inej stanici, nez na ktorej ju cakali.

Gusto

Nemôžem si pomôcť, ale neodbytne mi lezie na rozum starý vtip.

Má to 100 vajec a hučí to ako Niagara. Čo je to?

Alexandrovci.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma