Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Krátke a Chlipavicu s deťmi

Diskusná téma K článku: Na Krátke a Chlipavicu s deťmi

Je začiatok letných prázdnin, rok 2022, s mojimi dcérami, kamarátmi a ich deťmi trávim predĺžený víkend v holandskom kempe na Rohoznej pri Brezne. Je to naše obľúbené miesto, kam sa všetci radi vraciame. Už dopredu som premýšľala, kam ich v prípade pekného počasia vezmem na túru. Voľba napokon padá na Krátke a Chlipavicu, keďže pár dní pred príchodom do kempu sa dozvedám, že Gazdovský dvor v sedle Chlipavica po požiari opäť funguje.

Martin knor

O tom holandskom kempe som pocul same chvaly. Teda, ak je to on.

Inac, posledne dni som obehaval ine luky, nevelmi daleko od tychto. Tiez zaciatkom prazdnin, ale ten rozdiel je obrovsky. Neboli pokosene a neskutocne hyrili farbami.

Daulagiri

Toto je ozaj krásna oblasť, na Chlipavici a Krátkom som s hikingáčmi strávil niekoľko Silvestrov aj jednu 30-tku :-) Mám na toto miesto viacero spomienok.
Tie chalúpky na trávnatom hrebeni sa mi veľmi páčia.
Ja som tu bol naposledy v sept. 2021 a už vtedy fungoval tento nový Gazdovský dvor, zastavil som sa na pivko. Ale tie zvieratká tam ešte neboli, prislúchajúce dreveničky boli ešte vo výstavbe.

V tej horúčave s deťmi to muselo byť ozaj náročné, ale aj to treba.
Vďaka za oživenie spomienok Adusch ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma