Fotosúťaž

Ako už bolo spomenuté v úvode, otvárame novú súťaž. Tentokrát sa bude týkať fotografov a dôležitú úlohu zohrá aj Hiking tričko. Hlavnou cenou je výstup na Mt. Blanc pre dve osoby. Zájazd organizuje náš partner CK Rokošport v termíne 3. - 13.augusta 2006.

Téma fotosúťaže: Hiking tričko v čo najnetradičnejšej horskej situácii.

Fotografie pridávajte do našej galérie (http://hiking.sk/hk/li/sluzby-galeria.html).
Uzávierka súťaže je 27.7.2006. Tešíme sa na Vaše "haluze".

Tričká Hiking.sk

Už pred niekoľkými týždňami som sľúbil tričká s motívom Hiking.sk. Zatiaľ sa k nim dostali iba účastníci stretnutia na Horskom hoteli Kráľová studňa. Dnešným dňom sme tričká zaradili do nášho online obchodu, kde si ho môže kúpiť každý. Sú dve verzie - dámska a pánska. Pre ženy sú tričká v zelenej farbe, chlapi budú nosiť zas hnedé. Pozor, tričiek nie je veľa a dotlač bude najskôr v auguste.

Link na tričko: http://hiking.sk/hk/li/sluzby-obchod.html?ref=7&idx=485&main_page=product_info&products_id=1887

Fotogaléria

Dlho sľubovaná služba je tu. Dnes spúšťame galériu pre horských fotografov. Jej ambíciou je sústreďovať to najlepšie z horskej fotografie. Aj preto sme zaviedli kvótu - každý registrovaný používateľ bude môcť prispieť iba jednou fotografiou denne. Chceme tým predísť zahlteniu nekvalitným materiálom a regulovať aj záťaž servera. Samozrejmosťou v galérii je hodnotenie fotografie. Je však mierne odlišné od iných podobných služieb - hodnotenie fotky je viditeľné až po hlasovaní a nie je vidieť kto ako hlasoval. Dôležitou súčasťou galérie je aj lokalizácia, ktorá v budúcnosti umožní prepojenie na Hikeplanner. V praxi to bude vyzerať tak, že pri vyhľadanej trase sa budú zobrazovať fotky z danej lokality.Pridávanie fotografii je súčasť modulu Môj hiking, kde treba vybrať z menu "Možnosti / Funkcie" položku "Pridaj fotku do galérie".Touto cestou by som sa rád poďakoval Mišovi Mikulášovi, ktorý nám túto službu naprogramoval.