Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Hrabom

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Hrabom

Odľahlé Bukovské vrchy v severovýchodnom cípe krajiny sú pre väčšinu z nás nepochybne Terra Incognita. Priateľ internet síce pozná mnohé trasy, zaujímavosti, miesta na bivak, aj na fotenie – no stále je to málo v porovnaní s vychytenejšími pohoriami Slovenska. Počas tohtoročného leta som mal možnosť na pár dní nazrieť do tváre tohto podmanivého kraja a tak rád pridám malú čiarku do mapy pre ďalších cestovateľov.

Daulagiri

Šiel som okolo 28. mája 2021, chvíľu som tu posedel. Prístrešok je trochu ošumelý, nejaké pavučiny, na spanie len v núdzi. Vody v neďalekej studničke bolo mnoho, ale neskúšal som.

MatusM

Čau Boro, hej, hej, čítal som a rehotal sa a aj skúšal parafrázovať priateľom, čo nečítali, je to môj obľúbený s eňoňuňo pointou:) Inbríding je presne to, čo si napísal.

Waldek

hore bolo kedysi podkrovie, tam sa dalo paradne vyspať

Boro

...a ešte, Matúš, to je ten kraj, kde sme boli kupovať v 80-tych rokoch tie kone, ako to píšem v jednom príbehu.

Boro

Čo je to "inbríding"? Je to degenerácia z dôvodu kríženia sa s vlastnými súrodencami či inými príbuznýmí ???

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma