Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Skvosty z Osnice

Bulat

Z tejto strany vyzera Stoh asi najmohutnejsie, a zrejme aj najkrajsie. Uz dlho sa na Osnicu chystam, ale nikdy nemam tolko casu urobit si z hrebena odbočku.No ale budem si ho musiet najst :)

Blahola

Ja osobne milujem zárez na Stohu viditeľný od Poludňového Grúňa.
Z Medziholia je to ozaj len na skok.

Blahola

Janka T. pozrela si tú moju galériu na picasawebe?
Dalo sa Ti tam dostať?

Jana T.

...áno, ale ešte nie všetko...,, scvrkol sa nám monitor " ,až som z toho chorá...:(

Bikemartin

Polarizak na panoramy radsej nepouzivaj. Nerovnomerne tmava obloha nevyzera dobre.

Daulagiri

Pekný názov nádhernej fotky. Asi môj najobľúbenejší pohľad v Malej Fatre. Rozhodne ho všetkým odporúčame že Laco.

Blahola

Bikemartin, nerovnomernú oblohu polarizák v tomto prípade celkom určite neurobil, tmavomodrá je inde ako to bolo spájané.

Bikemartin

Ak nie polarizak, tak co potom? Netvrdim, ze to mas zle pospajane. Ak si pouzil polarizak, tak ako uvadzas, tak pri takom sirokom zabere sa jednoducho polarizakom rovnomerne tmava obloha dosiahnut neda. Je to jedno zo zakladnych pravidiel, ze na panoramy sa polarizak nepouziva. Ale neber to, ze ta buzerujem, iba ti chcem poradit ;-)

Blahola

Skôr som to prehnal s dodatočnou úravou.
Bikemartin ďakujem na panorámach som si to už všimol, ale tiež nie na každej (viď. predchádzajúce obrázky v galérii). Napr. zjavné je to na obr. Jeseň pod Suchým.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky