Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Rieka Orava

Diskusná téma K fotke: Rieka Orava

Začiatok tiesňavy pri železničnom priecestí a skale s otvorom (na foto) a končiaci sútokom s Váhom je vari najkrajší úsek rieky. V Bystričke pod Rozsutcom rieka vytvára nádherné hlbočiny a okolité lesy sú teraz úžastne sfarbené.

Blahola

Nie. Visutá lávka bola kedysi na tomto mieste.

Blahola

Keby to bola noc - tuctovka tak som už zabudol. Aspoň je na čo spomínať.

Bruma

Tak to to nezavidim, nechcel by som mat ten pocit byt ako v tuneli kde sa certi biju. Skus nabuduce stuple do usi, mozno pomozu, ale k tej vode?, neviem.

Blahola

Ja som tu dolu pri rieke stanoval a chytal ryby. V noci som zažil extra hrmavicu. Pri každom údere blesku a následnom hrome som mal pocit, že to prásklo vedľa stanu...holt čaro kaňonu. Spať sa nedalo, ráno som mal vodu o pol metra vyššie a sieťku s rybami som hľadal po pamäti...

Bruma

Najviac ma tesi na tomto useku ked neprechadzaju auta, to krasne lesne ticho a v ktorom pocujes tok Oravy. Velice krasny usek si tu dal.

Bruma

Oki, myslel som, ze popissujes konretny sutok. Velice sa ti ospravedlnujem.Rasto

Bruma

Cece, tu by som poopravil popis, tu sa nespaja Orava s Vahom.

Blahola

Rieka Orava. Matúš tu boli mreny ako lopaty!
Nevieš kedy asi odstránili tú visutú lávku? Ona tam už nieje dávnejšie, ale kedy asi? Myslím, že tade šiel kedysi aj chodník na osadu Podšíp.

MatusM

jasná Orava, už niekde pod Párnicou, pod Šípom. Kto splavuje, pozná ten pekný úsek. Veľmi ma prekvapíš, ak je to niekde inde :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok