Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pohlad Z Královej studne

Rbr69

Navrhujem komentare tykajuce sa zmien v fotogalerii presunut do vlakna Galeria a ked tak pokracovat v diskusii tam.

MatusM

Ale nieee... keď som v robote, ako dnes, preklikám všetko, no ale vráť sa po dlhom víkende a preklikaj stranu fotiek.. obľúbení autori mi potom uniknú.

Blahola

Matúš ty si starý gurmán...
Rulandské sivé áno krabicové kláštorné nie?

MatusM

Mne by stačilo, keby som si mohol v rámci svojich nastavení vybrať autorov, lokality, ... ktoré chcem vidieť a ktoré zase nie (blacklist). Ale takéto návrhy už patria do iného fóra, ako k tejto ..fotke.

Gallo

Ale mazanie vlastnych fotiek by bola SKVELA ficura

Gallo

Mazat na zaklade dosiahnuteho poctu bodov je scestne, staci si zoradit galeriu podla hodnotenia a na prvej strane mate napriklad toto hiking.sk/…/tatry-liptov.htm, alebo hiking.sk/…/levocske_vrchy-ve… a na poslednej 120tej strane toto hiking.sk/…/tatry-hrebenom_ba…
ked sa clovek zamera len na hodnotu dokumentacnu, ako sa to tu casto prezentuje tak mam fakt problem podporit nazor ze rozdiel v tychto fotkach je taky priepastny a ze vobec je v danom smere a nie v opacnom

Rbr69

Laco, no boze, a co nikto nikdy nezabludil ;)

Blahola

Inak misou - čo narobím do Fatier to mám "na skok"!
Mám tu foto aj z celkom zaujímavých lokalít, ale za tie by som bol ukameňovaný - mimo chodníka atď.

Blahola

Misou, to nieje zlý nápad, zredukovať počet záberov systémom viac bodov=ostáva, a tvoj návrh Rasťo- možnosť odpáliť vlastný záber z galérie sú veľmi dobré. Neviem čo by na to povedali editori.

Rbr69

Bolo by dobre, keby si autor mohol svoj obrazok odmazat, na mnohe miesta sa vraciame, mozno s odstupom casu skusenejsi vo foteni alebo pri lepsom svetle a pocasi, tiez by som vedel zredukovat svoje prispevky.

Misou

Laco, musíš sa presunúť na menej známu lokalitu...

, bolo by dobré keby komisia niekoľkých ľudí zredukovala množstvo záberov z jedného miesta a ponechala len tie najlepšie

Blahola

Matúš, dofrasa, čo si to napísal??? Ako tu teraz budem dávať tie svoje Rozsutce a Ploské? :(((

Jansulik

Matúš, s Tvojimi výhradami súhlasím. Takýto príspevok má zmysel. Jano

Rbr69

... nikto tu nie je profesionalny fotograf, vsetci sme amaterski hobici len s roznym pristupom, niektori si dame viac casu od nakomponaovania sceny, manualneho nastavenia, zastabilizovania aparatu ... az po zatajenie dychu pri vystrele :)
Netreba sa uspokojovat co vypluje fotoaparat, stala nespokojnost s vysledkami posuva vpred a treba sa chciet ucit a zdokonalovat. Ked vsetci robia okolo cvak cvak a ideme dalej, netreba im podlahnut, na mnohych miestach sme mozno len raz v zivote, tak si treba spravit (fotograficku) spomienku co najkrajsiu. Inac suhlas s Matusom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky