Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Do srdca Veľkej Fatry

Zivan

Ak je pri horárni otvorená rampa možno ísť hore dolinou až na Balcierovo bez špeciálneho povolenia?
Bol som tam včera a nevidel som tam žiadnu zákazovú značku pre vjazd. V Balcierove a okolí parkovalo pohodlne niekoľko áut. Alebo to bola len ústretovosť správy NP pri výročí SNP?
Ináč potvrdzujem, že stav cesty sa stále zhoršuje a za chvíľu to už bude naozaj len pre off roady.

Motorkár

Bol som na Balcierove včera na bicykli. Na začiatku doliny žiadna zákazová značka nebola a tak to v doline vyzeralo ako na Václaváku, každú chvílu si to niekto valil hore alebo dole. Na Balcierova a dole pod mostom parkovalo asi 10 áut, kopu ich bolo ešte hore v doline. Bolo by načase tu závoru pri horárni začať zatvárať.

Pf.69

Na konci obce je predsa označenie N.P.V.F! Ale kedže sme na Slovensku pomože len zamknutá rampa .

Janabilesova

Má niekto skúsenosť s cyklotrasou Necpalskou dolinou? V akej kvalite je asfalt a či je to vhodné aj pre 8 a 10 ročných - po Balcierovo asi veľa do kopca, tak niekde bližšie by sme sa otáčali. Gaderskú a Beliansku dolinu sme na bikoch už prešli. Je to scenéricky pekná dolina? Ďakujem.

Fangorn

Porovnateľná s belianskou co sa týka kvality asfaltu, obtiažnostou asi tiež. Je dlhá, čiže to stúpanie sa stratí. Dolina zaujímavá v hornej časti, inak taka klasika,dosť sa tam ťaží. Zas také pekne zákutia ako v gaderskej tam nie sú. Mne to 9 ročný bikuje bez problémov až po Balcierovo, ak chceme ísť vyssie, k odbočke na chatu pod borisovom, tak to už trochu tlačíme :-)

Jbilesova

Jej, tak super, vyskusame niekedy a uvidime, kam prideme :-). Dakujem.

Janabilesova

Jej, tak super, vyskusame niekedy cez prazdniny a uvidime, kam prideme :-). Dakujem.

MilanX

Ahojte.
Vie niekto povedat ci ta zlta znacka z Balcierova na Koniarky je priechodna alebo je to zarastene a tazko priechodne a orientacne zlozite?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov