Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Podmalenica a Ostrá Malenica

Milos trencan

:) to bol mozno bobo...hlavne beha za cyklistami.a motorkami...neznasa ich ..treba ho kopnut do hlavy za jazdy.....mame to z petrom vyskusane ...:) inak velmy pekna fotka ...my tam mame chatu..a teraz tam pribudol dalsi ..a ten mu pomaha nahanat...:)

Jansulik

Kubo, radšej Podmalenicu odvtedy obcházam. Ale keď viem, že sa volá Beny, možno sa v budúcnosti skamarátime. Ďakujem za informáciu.

Kubo jakubo

voľne pustené psy nie sú podmalenicou žiadna rarita behajú tam voľne a ten čo naháňal pána cyklistu sa volal Beny..:-D je taký náruživý že kľudne skočí aj pod kolesá auta..rada do budúcnosti: "nebrzdiť, pridávať!!!"

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky