Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Bobrovec

Diskusná téma K fotke: Bobrovec

Hraničný vrchol o výške 1658m hral tento víkend všetkými farbami jesene. Škoda veru, že od tohto roku už turisticky neprístupný, a tak sme si jeho vrchol nemohli vychutnať. Fotené na fotostretku z Lúčnej (1653m).

Rbr69

Adi, neboj, na fotenie kompaktom som nezabudol ani nezanevrel, budem musiet obcas v zime aj tu fujinu prevetrat. Viem, ze teoriu ovladas, napisal som to aj koli vsetkym ostatnym co chodia citavat komenty v galerii.
Zrkadlovku Ti prajem co najskor a potom aj nejake tie sklicka k tomu, aby bolo co nosit na chrbte a mozno tiez nebudes nahanat tolke kilometre. I ked s obhajcom Matusom asi ano :)
A ja v mojom veku uz len prechadzky, a som rad, ze mi zdravotny dozor robil zdravotny brat Jozi :) :))
Vela stastia vo Viedni.

Adushka

Velmi bleskovo pred odchodom smer vieden - Laco, orez nie preto, lebo som to chcela mat na tretiny, potom by som mala pocit, ze je moc oblohy. Clona vyssia nehrozila, vyssiu mozem dat uz len 8 a o moc lepsie by to nebolo. Neviem, ako moc to je ostre, na monitore doma sa mi to zdalo ok, ale ako som par ludom spominala, uplne perfektne asi nastaveny nebude. Rasto, vsak si tiez mohol mat podobnu fotku, stacilo ist na turu a nie len na prechadzku :) Nezabudaj, ze moj fotak ma ine moznosti, nez tvoj, spomen si na svoje so starym fotakom, ja som rada aj za taketo fotky, pretoze na zrkadlo sa este asi chvilku nezmozem. Inak teoriu, ze cim vyssia clona, tym vyssia hlbka ostrosti ovladam :) Matus, dik za obhajobu :)

Rbr69

s nizsou clonou mensia DOFka (hlbka ostrosti)

MatusM

Rasťo, 7 je už clona, kde začínam mať problém zaostriť nekonečno (a asi aj Aďa tu), tak preto ma zarazilo, že by pomohlo ešte viac cloniť. Napr tá moja dnešná je panoráma 3och na výšku (preto chýba exif) s clonou 5 a iso 125.

Sona

Na Bobrovci sme neboli, posluchli sme zakazy.

Rbr69

Matus, 9-11, a ak by to bolo s dlhym casom a bez stativu, tak ho skratit iso200

MatusM

Rasťo, clonu vyššiu?? Adi, ten triangel na nebi som hore nejak nezbadal, ten je fakt dobrý. Ja by som spravil 5 krokov dopredu.. no a škoda, že práve nemáš možnosť foto upraviť..

Rbr69

a aj by som daval vyssiu clonu, chyba mi ostrost a bod zaostrenia, ale vyhlady pekne

Blahola

Chodník je tam slušne vyšliapaný, hádam ho niekedy otvoria.
Adush, chcelo to orezať.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky