Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Babie leto na Babkách.

Funttomas

solinko, lokalita je zadaná v poriadku. Psyloo ukazuje výhľad z Babiek na Chočské vrchy. Miesto fotenia určujú GPS súradnice, nie vždy totožné s lokalitou.

Psyloo

Teda dalsi zboznovatel Babiek pribuda do nasho kruzku;-) Mato, ak chces mat dobre pocasie na Babkach tak chod v piatok, cez vikend uz urcite nebude;-)

Funttomas

Raz na Chate Červenec plánovali turisti program na ďalší deň a jeden hovorí: „Zajtra pokoríme Babky“. Nato jeho kamarát reaguje: „Čože? Tak to ja nie. Mne stačí frajerka.“

Mato_d

Heh, tak ci onak, o tyzden skusim tie Babky urobit znova... :D

Rbr69

Mato, lezba je od slova lezenie ako skladba od slova skladanie, neviem na co narazas, ake nechutne :))

Rbr69

mato_d: kazdy tyzden skusat urobit nejake babky, ake nechutne :))

Mato_d

Inspirovani touto fotkou sa dnes vybrali na Babky, no 4 roky cakania boli odmenene absolutnym sklamanim... :(
Rannu gycovo modru oblohu pocas nasho vystupu postupne zahalovali mraky a na vrchole nas cakal silny vietor, neskutocna kosa a mimoriadne chaba viditelnost.
No nic, skusime opat o tyzden...

Klf

jaj, pred dvoma tyzdnami som sa rozhodoval, ci ist na Babky alebo do Jaloveckej doliny a Parichvostu, a vyhrala to Jalovecka, ale dnes asi trochu lutujem. No nic, zima to isti aj s cajom na Cervenci. Pekny den, psyloo. klf :)

Psyloo

dikes vsetkym za komentare;-) ja mam s Babkamy velmi dobre vztahy, mam ich velmi rada a aj Babky tusim mna, lebo vzdy ked tam som mam nadherne pocasie, ktore aj vam prajem;-)

Mato_d

Super, tento vrchol mam na To-Do zozname uz asi 4 roky...
(5b)

Sona

Vyhlad z Babiek v letnom aj zimnom vydani odporucam! Pekny zaber, Psyloo .)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok