Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Firemná akcia

Diskusná téma K fotke: Firemná akcia

15.9. do 12.00 bol Lomnický štít rezervovaný na firemnú akciu. Lanovka kyvadlovo zvážala účastníkov do mondénnej kaviarne Dedo. Predzvesť budúcnosti Tatier v réžii džej end tí?

Tono

Ja mam tiez dojem, ze Tatry budu pre nas, beznych turistov za par rokov takmer nepristupne. Alebo dost dobre hlboko nacierme do penazenky...

PeterS

Igor tomu never... Príď do BA a uvidíš ich stopy. Sú veľké a vysoké. Osobne neverím, že by v Tatrách zostali len pri obkladaní starých budov sádrokartónom...

Igor STRHÁRSKÝ

Keď som videl, ako na drevený obklad dávajú sadrokartón, tiež som sa rozčuloval - ale čo s tým narobíš. Ako som zistil, mnohým sa to dokonca páči :-( To ešte neviete, že táto prestavba je len dočasná a poriadna zmena bude ešte len nasledovať. Takže, pokiaľ nepatríte medzi VIP osobnosti a ešte ste na Lomnickom štíte neboli, rýchlo tam choďte - ktovie, či sa tam v budúcnosti ešte dostanete. Ale, možno že veľká bublina s názvom J&T rýchlo spľasne tak, ako mnoho iných pred nimi...

Lubo

Zial toto je vysledok chamtivosti tatrancov.
Za 16 rokov od padu socializmu sli Tatry kontinualne dolu vodou. Vitazila a stale vitazi chut naplnat si vrecka, jazdit v drahych autach, pricom kvalita sluzieb je na poslednom mieste. Vysledok je taky, ze sucasne Tatry su plne odpadkov, platia sa nehorazne sumy za parkovanie, jazdi malo elektriciek, pomer cena/vykon v sluzbach je asi najnizsi aky som kedy zazil. Kto niekedy jedol na Sliezkom dome, v hoteli Smokovec, alebo chcel ist na WC na Zamke, vie o com hovorim.
V tejto situacii bolo len otazkou casu, kedy jednorazovu ziskuchtivost vyuzije financne silna spolocnost. Z pohladu J&T ide o legitimnu financnu investiciu s vopred jasnymi zamermi. To, ze dostali prilezitost, nie je ich chyba.

Fashoun

Absolútne nesúhlasim s postupom kompetentných!!! (aj keď mi je to asi prd platné) Je to hnusné, keď sa už aj Lomničák zapredáva... o pár rokov si bude treba kúpiť aj lístok na túru na Téryho chatu???

PeterS

Pokiaľ viem, tak rezervácia možná nie je. Ešte v Lomnici je oznam, že lístky na Lomnický štít sa kupujú výhradne na Skalnatom plese. Ale za to sa možno budeme voziť dvojkoľajnou električkou do Zakopaného, páni chcú zrejme časom kúpiť aj tú... Aspoň toľko poodhalili z ich plánov v nejakom periodiku.

Piggy

foto sa dá,ale tá akcia to je pekne v r...je to vôbec možné"? na slovensku "áno. keby tam chodilo viacej lanoviek tak možno hej ale ešte sa tam poriadne nedá dostať,človek tam musí vystáť frontu na lístok-neviem či už funguje rezerv.systém ak sa kompetentní zobudili.!Dolárové prostitútky - tým je tu hej.bojkotujte J and T, Penta a iných prostitútov.

Axel

Vystavbou takychto zariadeni len este viac odcudzia Tatry Slovakom a otvoria ich inym navstevnikom, ktori si to dokazu priplatit. Holt $ robia svoje.

Zino

V piatok som bol tiez na lomnicaku, pekne jordankou a fakt ze je to brutus ako to tam hore vyzera... na ceny by som si zvykol...ale taka luxusna kaviaren tak vysoko to je celkom brutus.... hold J and T asi vedeli preco to tam kupuju..

PeterS

Raz je fotka prefarbená, potom preostrená, nedoostrená, inokedy prekompresovaná, zlá kompozícia, prepálená... Mimochodom, záber je tak otrepaný, že mi veľmi nešlo o jeho úpravu. Program by tú oblohu hravo odšumil. Išlo mi skôr o reakciu na text, či to nikomu nevadí, že bude za chvíľu z Tatier Disneyland. Mne tak trochu áno...

Lubo

Peter, nedurdi sa. Snazim sa zistit pricinu stavu!
Mojou snahou je zabezpecit, aby nas algoritmus nekazil pekne fotky nasim prispievatelom. Preto zistujem, co je vo veci. Pre posudenie potrebujem vediet, ci si uploadoval fotku s rozlisenim viac ako 734px na sirku. Totiz iba v tom pripade sa toho chyta nas algoritmus.
Hodnotenie samotnej fotky nechavam na tych, co znamkuju, pripadne davaju spatnu vazbu vo fore.

Peter Straka

Priciny su tri - na samotnej fotke je nebo trochu zasumene (nefiltroval som to), nieco spravil program pri kompresii a nieco aj vas algoritmus. Pokial je vsak ambiciou Hikingu suplovat fotoserver, tak s pridavanim koncim - nedam 30 a viac litrov za zrkadlovku.

Lubo

Neviem cim to je, ale ta foto je kvalitou nejaka nizka.
Hlavne to nebo je rozkockovane az strach. Peter, je to sposobene tvojou nekvalitnou predlohou alebo to tak spotvoril nas algoritmus?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky