Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Potulky Čiernou Horou – Savin Kuk

Diskusná téma K článku: Potulky Čiernou Horou – Savin Kuk

Už dlhšiu dobu sa u mňa prejavuje slabosť pre Balkán. Istá divokosť a inakosť tejto večne sa meniacej oblasti ma vždy fascinovala. Možno aj preto som strávila kedysi pol roka v Slovinsku. Za toho pol roka ale nebolo možné navštíviť všetky miesta, ktoré ma lákali, a tak som si musela niektoré sny vyplniť o čosi neskôr. Jedným z nich bola aj návšteva Čiernej Hory. V pláne ale nebolo klasické váľanie pri mori. Chcela som spojiť prekrásne hory, ktoré Čiernohorci určite majú, s nádherným pobrežím a pamiatkami.

Boris

Čierna Hora je fakt nádherná, len keby sa tam ľudia správali viac ohľaduplne voči životnému prostrediu.

Adushka

Martin, sorry, neviem, preco som bikemartin zamenila za merhorn, asi musim castejsie nosit okuliare :) alebo menej pred tym citat ine komentare..

Adushka

Dik za pozitivne ohlasy :)

k tej cene - mali sme 10 dni cisteho casu, 12 dni s cestou, cena bola necelych 10000 ceskych, mohla by som hodit aj link cestovky, ale neviem, ci to uz nie je reklama.. v cene boli kempy, polpenzia, doprava, poistenie a vstupy do NP.. samorejme sme minuli par penazi navyse, ale to vyslovene na uzivanie si miestnych specialit a dobrot a tak.. dalo by sa tam dostat urcite aj lacnejsie, ale v ramci pomeru cena/vykon to bolo myslim dost dopohody. V podstate sme prebrazdili komplet celu krajinu, mala by som napisat este minimalne jeden clanok. Ceny v Ciernej Hore mi inak pripadali este fajn, stravili sme potom jeden den v Dubrovniku a to bol dost sok, to uz je mesto pre zapadniarov.

Kp: co presne znamena Kuk bohuzial neviem, ja by som intuitivne tipla, ze asi to moze znamenat vyhlad, vsak slovanske jazyky su si podobne :)

Smolinko a Bobek: Veruze tiez by som sla hned naspat a aj na ten rafting :)

Merhorn: tiez dobra veta :)

Bikemartin

Chlapi, ak autorka pise, ze to bolo cez cestovku, tak nie je nic jednoduchsie ako trochu pogooglovat a ceny urcite najdete.

Adushka, moj oblubeny ekvivalent k tvojmu "Potím sa jak prase" je "Velebnosti, jsem spocena jak vrata vod chliva..." zo znamej serie Slunce, seno,... ;-)

Bobek

Ja som bol v Durmitore toto leto. Naozaj je to krasne vapencove pohorie. Stravili sme tam 4 dni. Ked sme cez kanon Tary prechadzali k pobreziu, zacali sa plany na raft niekedy na jar buduceho roka. Uvidime, ci z toho nieco bude.
Neviem, ci je to povolene, ale tu je linka na moje durmitorske fotky:
picasaweb.google.sk/…/IernaHo…

Smolinko

Kanon rieky Tara, uzasna cesta popri nom hned by som sa tam vratil.....

Kp

Príjemný článok. Čo znamena ten Kuk v názve kopca?

Peterok

Po Rumunsku som dostal chut na Ciernu Horu , fajn clanok , a tiež ma zaujímajú náklady .

Cyro

Parada. V lete sme boli tyzden v Slovinsku, toto vyzera byt nieco podobne len trocha divokejsie... inspirujuce...este by ma zaujimal priblizny rozpocet (ak to nie je tajne:-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum