Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mlynická dolina

Rbr69

Popri nas mali trening nejake mlade lyziarky z Ciech, behali hore dole 2x nez sme vysli, bol celkom dobry vyhlad/pohlad ;-)

Daulagiri

Tak tak nemusí byť každá fotka mnohofarebná.
Ja som tadiaľto šliapal zo sestrou hore na Predné Solisko v lete pred 3-mi rokmi a pred nami išli len asi dvaja ľudia a dole tiež tak asi štyria, ale pri chate ich bolo okolo stovky, nuž Tatry :-)

Djvlado

Aj ja mam take skusenosti, vysiel som peso hore a tam davy ludi v rifliach, cigaretky a tak, proste pohodicka z ich strany. Ked som dosiel hore tak na mna pozerali takym pohladom, ze to aj peso sa da tu vyjst? :-)))))

Rbr69

Daulagiri: opravil som, a ta farebnost, pocasie bolo zatiahnute, bola len chvila, co sa otvorilo nebo, tam je aplikovany sw-polarizak, dolu je to zosvetlovane a stiahnuta saturacia, nedovolil som si to inak prefarbovat, urobilo by to neplechu :) V ten den som mal zostat dolu na Liptove, tura sa mi pocasim na fotenie nevydarila, tak aspon nieco, "neni kazdy den posviceni" :)
Tu chodi peso dost malo ludi, uchvatne bolo vidiet nalahko vyobliekancov, ktori hned po vysadnuti z lanovky pri chate zapalia cigaretky ... co neurobit pre zdravie, vyviezt sa a zapalit si :))

Daulagiri

Ten štít vynárajúci sa z mrakov by mal byť skôr Štrbský štít, inak na teba Rasťo je to nezvykle nefarebné.
A však bol veľký nepomer medzi luďmi šľapajúcimi na chatu pešo a tými čo šli lanovkou.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky