Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sportlife 2008

Diskusná téma K článku: Sportlife 2008

Momentálne sa nachádzame na športovej výstave Sportlife v Brne. Chceli by sme vám priniesť trochu veľtržnej atmosféry a tiež rôzne zaujímavé informácie. Výstavy, aspoň tie lepšie, totiž zďaleka nie sú len o vystavenom tovare a novinkách, ale aj o zaujímavom sprievodnom programe.

Jaroslawik

Neda sa nic ine nez suhlasit s Davidom az na par vinimiek a doprovodny program bol outdoor o par tried za Bike Brno ,ale aj tak to stalo zato vydiet :-)

David

dneska jsme tam byli, dva pavilony kol a příslušenství jsou perfektní, ale outdoor to je takový velký second hand, nic vyrazného jsme tam nenašli.

Sona

Clanky sa daju v pohode nastavit na xy dni dopredu, len sme ziadny nestihali zeditovat a tiez sme ratali, ze napiseme nieco z veltrhu. Ale ciastocne ma pravdu aj Matus, trochu je teraz uhorkova sezona, zopar clankov navyse by sa celkom zislo :)

MatusM

platí aj pre e-noviny, ale asi málo píšeme a minuli sa

TDD

Keď ste v "Br" nemôžete byť v "A" - BA.
Takže preto včera nebol publikovaný žiaden článoček. /...aj keď slnko nevyjde, ale noviny musia... ako to platí pre e-novinky?.../

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov