Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Powerball

Diskusná téma K článku: Powerball

Powerball je posilňovacia hračka, ktorá pracuje na mechanickom pricípe rotujúceho gyroskopu. Je veľká približne ako tenisová loptička a je možné ju použiť pre posilňovanie ruky, zápästia, predlaktia, či prstov. Taktiež môže v niektorých prípadoch slúžiť ako vhodná pomôcka pre rehabilitáciu – tu však treba dať pozor, môže aj poškodiť a stav výrazne zhoršiť.

Tomino

sam som si kupil powerball a ked clovek cvici s nim hodinu denne tak min.10000otacok za minutu po mesiaci musi citit rozdiel

Dalo

Aan ty mas nejako hlboko do vrecka. kazdy kto troska ma prehlad vie co je to stranka dealextreme.com - extremne lacne ceny, extremne pofiderna kvalita. dalej uz ani nemusim pokracovat. Sam som sa bohuzial tiez ulakomil na podobny "vyhodny" produkt kupil som ho v jednom nemenovanom sportovom obchode. Je to absolutny shit tieto napodobeniny s NSD powerballom to nema nic spolocne len vyzor. Odislo mi to po 2 dnoch!!! Ked som si pred rokom kupil NSD powerball tiez z powerballs.sk tak ten mi funguje dodnes a nemam s nim najmensie problemy a mam dokonca aj zaruku nakolko oni maju pod palcom vyhradne zastupenie na slovensku.

Peťko

Už som držal toto čudo v ruke a poviem vám, že z neho netrénovaného sakra bolí ruka.A ak máš vysieť na ruke na skale pár minút, toto čudo ti naozaj pomôže dostať chýbajúcu silu do hnátov.

Bacaardi

pri powerballe by ste na telku zabudli, to vam je taka prca, ze kym vas nezacne bolet ruka (to pride rychlo) tak len cumite co vam to vrni v ruke

Rbr69

.... :)) vratil som sa zo sluzobky a fiha tolko ohlasov
jedna gula a aky flame :))

Rujir

Tak a ja este trochu narusim tuto milu diskusiu a pridam nieco k veci - pre tych, co chcu trenovat predlaktia, je to naozaj vyborna vec. Nepoznam nic ucinnejsie (snad len samotne lezenie), akurat treba ratat s tym, ze powerball je dost hlucna zalezitost, takze taku TV pritom pozerat asi nebudete a hudba samozrejme tiez nehrozi.

Jjano

Prepánajána, vás to tu ešte baví rozoberať? Hiking.sk je súkromná stránka a tak je na jeho redaktoroch, čo uverejnia a čo nie. Ak tu uverejnia príbehy psíčka a mačičky, tak je to ich vec. Ak sa nejaký článok nepáči, tak skrátka na ten článok nebudem viac chodiť. Ak sa mi nepáči celá stránka, lebo je príliš reklamná, tak na ňu nebudem chodiť sú aj také). Treba si vyberať...
Ja som preskočil celý seriál o zaistených cestách, lebo ma nebavia. To sa mám v diskusiách sťažovať, že ma nebavia zaistené cesty a teda nech tam také články nedávajú? V čom je problém? Článok o powerballe som si prečítal raz, povedal som si, že je to blbosť a viac som naň nezabrúsil, až do tejto diskusie... Kvôli tomu predsa nebudem zatracovať celú stránku, hiking.sk určite nie je ani reklamný ani inzertný časopis, kde sa kvôli otvorenej aj skrytej reklame stráca obsah a poslanie.

Emil

Ja vas nechapem, ved je to LEN RECENZIA na nejaky produkt a dokonca aj kriticka, tak silne pochybujem ze si za toto niekto dokonca aj zaplatil. Takych tu budeme mat este spustu. Na hiking chodia aj lezci a pre nich je to velmi zaujimava vec. kolko ludi v vasom okoli lezie, trekuje, bikuje... robi vela veci naraz, nie je to len teda len "hiking". powerball si tu urcite najde svoju cielovu skupinu. Ja osobne som o poweballe zatial len pocul, ale vyzera to zaujimavo asi si to tiez kupim, ale zatial ten bez svetielok to mi netreba.

to libor: citaj v clanku je to tam napisane kde to predavaju powerballs.sk$ret

Godman

Suhlas s bulatom.
V tomto pripade je to naozaj tak trochu "mimo misu" a stacil by prave ten banner. Ale ten je zrejme menej reciprocne hodnotny .
Viem pochopit testy batohov, outdoor-oblecenia, ci suvisiacej vybavy, toto sa moc nepodarilo...
Ale uz len tato mozno "nechcena" diskusia je dobrou reklamou.

Sifón

No, podľa mňa "reklamný banner" a tento " článok" ani zďaleka nie je to isté. To ako keby bolo v televíznom programe napísané "Vianočné koledy" a v skutočnosti by to bola reklama na T-mobile s vianočnou hudbou v pozadí. Asi by som tiež prepol program (teda nie asi).

Bulat

nemam nic proti reklame,ale mala by byt jasne odlisena- takze clanok by mal byt oznaceny ako komercna prezentacia a netvarit sa ako nejaky test ci co.

Bacaardi

peter straka 100 bodov.
peterf - zaplat si reklamu na hikingu, nikto ta neobmedzuje.

tieto dohady a dotazy na reklamu, boli vzdy a vsade na kazdom serveri. kolko z vas vie ze v googli mate platene odkazy? a nikoho to netankuje. pokial chcete chodit na hiking a vyuzivat vsetky sluzby ktore dostavate zadarmo!!!!!!!!! (a teda napriklad turisticka mapa musela stat hodne penez) tak by vam reklamy vadit nemali. a to tu bannery neblikaju ako vianocny stromcek, tak ako je vo zvyku na inych weboch. tu je to fest dobre a jemne nastavene.

ale to je typicka slovac. vsetko zadarmo, a este aj z toho zadarmo by som chcel naspat.

alebo si myslite ze takyto server sa da robit zadara? gratis? pre vase pekne turisticke modre oci?

jezis a take vyhrazky ze ak sa to tu uzacne objavovat pravidelnejsie tak ja nepravidelnejsie, jak male deti na piesku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma