Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Reťaz.

Merhorn

pod mazarnou? hmmm, skor ten usek nad mazarnou v tmo ihlicnatom lese je strmsi, ci nie? :) uvidime, pojdeme tade a povies co si mala na mysli potom :)

Sona

Myslim ten redsi les pod Mazarnou, tade sme sli dole. Dost mozne, ze sa tu tento rok budem motat - mama ma zachvat nostalgie za nasimi dovolenkami v ATC Blatnica a v mape jej rovnako blika nenavstivena Ostra :)

Merhorn

Na sip z podsipu som siel uz davno, ale ano je to tam strmsie :) Skuste si zist z kratkej od konca rebra dole, to budete mat strminku :)
Btw mne tento usek na ostru k tomu oknu kde je ta retaz prisiel uplne lahucky, skor mi prisiel horsi ten usek od sedla ostrej po tuto retaz. na tej sotoline to trosku je nestabilne a hned vedla je ta strmina, ale teraz uz tam su nabite klady ale pred tym to bolo trosicku adrenalinove :)
Soni aky strmy padak mas na mysli smerom na Tlstu? Myslis ten usek lesom kde su serpentinky, alebo horny usek z Tlstej smerom na Konsky dol?
ked si este nebola na Ostrej tak ked budete mat v plane dajte vediet, na Tlstu a ostru si vzdy rad vybehnem :)

Paso24paso

klesak zo Sipu na Podsip som aj ja zjazdil po riti kedze boo cerstvo nasnezene:):)

Bulat

Este k tym klesakom, najhorsi co si pamatam bol zo Šípu na Podšíp a este za mokra po dazdi. Ale to uz bolo dost davno a tiez este bez paliciek, takze vsetky stroky a kriaky okolo vydatne pomahali :)

Bulat

vraj davaju stromy energiu, tak mozno to bolo aj k niecomu dobre :)))

Sona

Ja si pamatam aj tie pri Mazarnej, ale ovela viac ma zaujal ten strmy padak - neviem, ci som na nejakej inej trase este tak objimala vsetky stromy ako tam. Ina brzda nebola, o palicky som sa obohatila ovela neskor :)

Bulat

Ej veru, okolo Mezarnej si retiazky nepamatam, ale davnejsie som tam nebol, tak mi to pravdepodobne vyfukalo :)
Ono aj na Ostru je iba jedna retaz a nie moc dlha, ale je :)

Adushka

Male retiazky su aj na Tlstu popri Mazarnej..

Sona

Dobra dokumentacna foto. Veru, Ostra mi este chyba...tesim sa na takuto retazovo - oknovu lahodku :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok