Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Aj 19 rokov po Nežnej

Bikemartin

No, k dnesnemu vyrociu je to vystizna fotka, ale s hikingom to asi nema nic spolocne ;-)

Mato_d

Vystizny, velmi vystizny popis, Matus! (5b)

Sona

Pripajam sa k matovi_d. Ktovie, kolko to este potrva...Martin - ma. Pozri sa na sucasnu ochranu prirody a zaroven postoj velkej casti Slovakov k politike. Neangazovanie sa vo veciach verejnych je podla mna dedicstvo komunizmu.

KarolM

Súhlas s Martinom i Soňou. Nie nadarmo sa hovorí, že na komunizme je najhoršie to, čo príde po ňom.Tá devastácia ducha a hodnôt sa veľmi ťažko prekonáva. Naše úbohé lesy sú toho dôkazom, miznú takmer pred očami. Ale minulý týždeň som sa trochu potešil. Šiel som na bicykli Okruh okolo Poľany a na celom úseku (130 km) som nevidel ani jeden holorub, skládku dreva a pomerne zdravé lesy. Asi ostrov v mori...Dokedy vydrží?!

Blahola

Devastácia a otupenie ducha - to je pre mňa najväčšie zlo komunizmu!

Mato_d

Laco, teraz som si spomenul na ten tvoj "navod", ako vyrobit cervene ranne zore :D

Imtman

no ale pozrite...co by ludia vtedy robili bez tych bytov???? mimochodom tiez jeden momentalne zhanam ;) a co sa tyka hikingu, tiez som z rudlovskeho kopca odfotil sasovu, takze ma to daco spolocne :)

MatusM

veď skúste niečo zaujímavé odfotiť v Humennom! ;-)

Imtman: bývali by na lepšej úrovni? žeby?

Chmura1

Maršal Malinovski - Staličnaja (pelišky)...paráda

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky