Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zakarpatská Ukrajina – Krásna a Sinevir

Axel

Soni, chyba ti tam zaber "klasickej" a "terennej" marsrutky (a ako bonus plynove bomby na streche). Toto je uz moderny mikrobus :-)))

Daulagiri

Opäť dobrý článok, hlavne ma zarazilo to množstvo fotiek, s ktorých ma najviac oslovili tie z hrebeňa a z dedinky Sloboda (tak si predstavujem dokonalé umiestnenie dreveníc v prírode).
Páči sa mi ten "ukrajinský kolorit" - cestovanie, zjednávanie atď. Oveľa viac ma vie osloviť takáto zaostalá oblasť ako napr. precivilizované Alpy. Milujem všetko čo dýcha takou dávnou atmosférou a dostávam čoraz väčšiu chuť navštíviť konečne tento kraj.
Určite sa k tomuto článku ešte vrátim.

Sona

Diky :) Co sa tyka mnozstva fotiek, preco nevyuzit aktualny mmozny pocet :) Lokalita za to stoji. Kraj objavuje coraz viac cestoviek a miestni ludia sa pomaly zacinaju ucit orientovat v cestovnom ruchu, tak ak preferujes nadych autentickosti, chod cim skor...

Bacaardi

lubo, ty spindir... autenticke pachy ti kolko vydrzali?:-)

pekny clanok!!!

Brosk

Chcem sa spytat kolko dnovy zajazd to bol a kolko to stalo?Thanx

Sona

Ahoj, nebol to zajazd, bol to vylet o styroch osobach na vlastnu past, nic dopredu nedojednane. Bolo to 12 dni a vyslo to sest a pol tisic na osobu vratane cesty z BA a spat, jedla, noclahov a proste vsetkeho. A to sme nijako zvlast nesetrili, ale dopriali si lepsie ubytovanie, jedlo v restauraciach, ak sa dalo, a podobne.

Funttomas

Môžem potvrdiť, že sa v Zakarpatsku rozbieha turistický ruch. Napríklad Sinevirská Poľana bola pred tromi rokmi turizmom nepoznačená dedina a toto leto tam začali budovať moderné koliby a šašlikárne.

Misko79

Velmi pekny clanok, dobre sa to citalo..... :)

Sona

Dakujem vsetkym za zastavenie, tesim sa, ze sa vam pacilo :)

Adushka

Tak sa aj ja pripajam k pochvalam k clanku.. prave som ho docitala, urcite vyborne lakadlo na danu oblast a je vidiet, ze ste zazili aj kopec srandy :) (a je s cim rypat do Luba ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma