Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pokrstené.

Bulat

Zdravim vsetkych diskutujucich. Naozaj so zaujmom som si precital vase príspevky. Uz na zaciatku mi bolo zrejme, ze si to asi zliznem :) Ale skoro vsetky fotky v mojej galerii su tzv. seriozne, tak sa mi ziadal maly forik. Fotografia naozaj naaranzovana nie je, je to vyslovene momentka, kt vznikla dost spontanne, takze suhlasim ze sa v tomto zmysle mozno jedná o výcvak. Ale akekolvek aranzovanie by v tomto pripade vypadalo umele a strojene. A komu by chybala informacna hodnota, nech to berie ako obraz stavu chodnika v danej lokalite, kt. je zablateny prakticky permanentne:)
Ale myslim si ze urcite odlahcenie do tejto galerie patri, aj ked by to nemalo samozrejme tvorit jej podstatu. No a ze som nevypol hodnotenie? To ma nenapadlo- mea culpa :)

Rbr69

Ano, popis je poeticky priam vynikajuci (to musim ocenit), ale vedel by som si ich predstavit nejako viac naaranzovane v prostredi, alebo nejaky napad vo fotke, nie len napad v popise. Tym naaranzovane nemyslim, ze napatlavat blatom alebo, ze toto zablatenie nie je realne. Proste najst vo fotke napad a vtip.

Jansulik

Rasťo,verím, že Bulatove zablatené topánky spolu s ich poetickým komentárom neznížia kvalitu galérie, tak ako ich neznížila opečená slanina, z ktorej Ti tiekli (aj mne) slinky.
Možno, Bulat, stačilo vypnúť hodnotenie.

Rbr69

Ja si myslim rovnake ako Raymond.
A myslim si Bulat, ze mas na viac, na lepsie foto.
A pre taketo pripady, by som zvolil este hodnotenie minus jedna, nech mozeme dat na javo nesuhlas. Nesuhlas preto, lebo nabuduce to bude roztrhana bunda, zasvineny zadok - od blata samozrejme :), drziaci sa kamarati za ramena na vrchole a pod. Ak by sa tu taketo foto rozsirili a mali tolerovat, potom kvalita galerie pojde nadol. Bolo by to smutne :(
Takze Bulat skus invencnejsie zabery :)

Jansulik

Myslím si, že aj takéto vtipné fotky tu majú miesto. Blata je okolo nás i v nás dosť. Toto z topánok má výhodu, dá sa umyť.

Bulat

raymond, diky za bod, ale pokial ta to tak konsternuje, nemusel si udelit ziadny... ja som sa ti on predsa neprosil :-)

Raymond

pre taketo pripady by sa malo zaviest hodnotenie nula bodov

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok