Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Sám na vrchole...

Jansulik

Pozrel som si všetky, paráda...vlastne, až teraz som zistil,že som ich už hodnotil.

Rbr69

No nehovoril som?, ze
"si tam nasekal este kopu dalsich fajn zaberov"

Ondro_RK
jansulik, aby som Ťa teraz nesklamal :-) Tento turista - môj kamarát a parťák na túrach nemal namierené do doliny, aspoň nie dolu z tohoto miesta :-) Odtiaľto sme ďalej stúpali po hrebeni Otrhancov, už niekoľko záberov z tejto túry som sem dal, od tohto miesta ďalšie pohľady: hiking.sk/…/tatry-panorama_z_… hiking.sk/…/tatry-panorama_z_… hiking.sk/…/tatry-panorama_z_… hiking.sk/…/tatry-panorama_z_… hiking.sk/…/tatry-hruby_vrch.… a predtýmto záberom tieto dva: hiking.sk/…/tatry-pod_niznou_… hiking.sk/…/tatry-panorama_z_… -)
Foreigner

Rbr69, po technickej stranke mas pravdu, avsak vdaka viacerym liniam nachadzajucim sa vo fotografii je to viac-menej ;) v zabere "prehliadnutelne"...:)
mne pride troska rusive to pozadie s inverziou a vzdialenym horizontom... myslim, ze je to troska prepalene...

Jansulik

Ondro, ja som spokojný, že turista mal namierené do doliny.

Ondro_RK

...no toho pol stupňa som to mohol predsa len natočiť - pre spokojnosť ľudí s vodováhou v oku ;-) Tak som sa trochu prenáhlil :-)
A fantastická túra to bola jednojednoznačne - jednaz mojich naj v tomto roku :-)

Rbr69

Jansulik, tento web je aj preto vynikajuci, ze 99% diskusii vo fotogalerii je korektnych a slusnych, co mu mozu mnohe zavidiet. A nie je to o vzajomnom hladeni si ega. Tym je u mna v popularite cislo 1.

Jansulik

Človek je na vrchole a čaká ho cesta dolu, čo keď práve to chcel autor povedať...

Rbr69

Ja som si tu foto odroloval posuvnikom tak, aby som porovnal horizont s okrajom menu browsra a tak som zhodnotil ten naklon. Pisem to ako tip pre ostatnych :) Nic to nemeni na tom, ze tam muselo byt fantasticky a iste si tam nasekal este kopu dalsich fajn zaberov :)

Jansulik

Rasťo,aspoń v niečom sa zhodneme...ale vážne, dobrá diskusia.

Ondro_RK

Rasťo, ja si nemyslím, že tu bolo treba vyrovnávať horizont, ak tak pol stupňa do ľava - viac určite nie, nepreháňaj toľko ;-)

Rbr69

Jansulik, mam rad reakciu na vyraz viac-menej, tiez ju pouzivam ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Jarná Rumplovská Maťo úplne ti rozumiem, kedže to tu dobre poznáš a sú to tvoje dajme tomu domáce končiny. Chápem to na príklade Útulne na Kráme, neoficiálne na Močaroch, pod Do …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok