Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kostolík

Funttomas

zilla:
Donovaly sú na pomedzí Starohorských vrchov a Veľkej Fatry, tak si vyber inú lokalitu ako Nízke Tatry.

Zilla

Teda neviem ,ale je to rozhranie Veľkej Fatry,Starohorských vrchov a Nízkych Tatier, Hladal som a najčastejšie sa píše Donovaly - Nízke Tatry, Ak niekto vie kde je presná hranica tohto rozhrania nech napíše, dík.

Bulat

NT by mali zacinat v Hiadelskom sedle

Funttomas

Zilla:
Nízke Tatry hraničia so Starohorskými vrchmi Korytnickou (Barbolica) a Hiadeľskou dolinou (Hiadeľské sedlo). Veľká Fatra so Starohorskými vrchmi hraničí Starohorskou (Motyčky) a Korytnickou dolinou (Mistríky). Čiže trojbod je pri horárni Barboriná, kde sú aj hranice krajov. Donovalské sedlo, nad ktorým stojí kostol je hranicou medzi Starohorskými vrchmi a Veľkou Fatrou so svojím pocelkom Zvolen. Cesta E77 hrubo sleduje hranicu VF a Starohorských vrchov.

Zilla

dík za vyčerpávajúce vysvetlenie, ešte raz dík

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok