Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Nízkotatranská značka v zime

Diskusná téma K fotke: Nízkotatranská značka v zime

Sólo prešľapávanie polmetrového prašanu do kopca je fyzicky veľmi namáhavé. Ale keď sa k tomu pridá aj neustále strácanie značiek tak to už pomaly prestáva byť zábavné. Veď posúdte sami či je hľadanie dvoch bielych pásikov so zeleným v totálne zasneženom lese ľahké.

Daulagiri

Ypsilon: to upozornenie poznám a suhlasím s ním, ale hnevalo ma to preto lebo mi to znižovalo čas ktorý som mohol stráviť v najkrajšom úseku toho dňa od Beňušky po Čertovicu.

Paso: brodenie mám aj ja rád akurát je to poriadna makačka a vycucávačka fyzických síl.

Paso24paso

Jo brodenie po pas v snehu a to mam na vysky cez dva metry je nozaj zaujimave:)dufam ze coskoro si to opat zopakujem:):)

Ypsilon

Vážený priatelia, keby ste používali turistické mapy VKÚ, možno by ste si všimli v tiráži upozornenie uvedené v piatich jazykoch: "Letné turistické značenie plní svoju funkciu v plnom rozahu len v období bez snehovej pokrývky."

Daulagiri

Veru bolo to zas skvelé dobrodružstvo a na vrchole bolo úžasne, Ďalšie foto o chvílu.
Značenie: niežeby som bol rozmaznaný a vedel chodiť len po značkách, tiež mám rád situácie keď musím odhadovať postup podľa mapy a intuície (je to taký neopísateľný super pocit), ale tu toho už fakt začínalo byť moc. Vďaka tým problémom mi výstup z Beňušu na vrchol trval 6,5 hod !

MatusM

hej hej, tiež som si to hľadanie užil po zelenej cez Ohnište.

A keď sa do toho (zasnežená značka, neprešľapaný chodník) pridali ešte polomy - zobral som to ako hru na zlepšenie ostražitosti a schopnosti odhadnúť a predvídať priebeh chodníka :-)

Sona

Mal si to dobrodružnejšie :-) Ako bolo na Beňuške?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky