Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kniha Borových príbehov je tu

Diskusná téma K článku: Kniha Borových príbehov je tu

Po dlhých peripetiách konečne držím v ruke výtlačok Borovej knihy Kapor fatranský a iné príbehy. Včera sme ich doviezli z tlačiarne a voňajú novotou. Už som s ňou stihla obehať časť rodiny a užiť si spoločné čítanie nahlas spolu s výbuchmi smiechu. Tým čitateľom, ktorí by nevedeli, o čo ide, ju s radosťou predstavím.

Lubo

Martinus uz nema ziadne vytlacky a u nas na sklade je posledny predajny kus. Napis nam do redakcie email a vybavime. Ospravedlnujeme sa za komplikacie.

Boro

Gero, skús ešte vydavateľstvo Martinus.Ak ani tamnie, tak ma kontaktuj na email. Boro

Gero

Ahojte kde sa da kupit Borova Kniha Kapor fatransky?...tu som sa pokusal ale neslo to

Jonathan.sk

Ďuri: šušťanie zelených papierikov sa nikdy nevyrovná zážitkom z hôr. Držím Ti palce, aby si nedopadol ako Rehor Samsa. Ak zabiješ tuláka, tak máš vymaľované.

Boro

No tak to vidíš Ďuri. Ty si mal dobrý úmysel, ja som mal dobrý úmysel a nakoniec je z toho takmer prúser. Ale vážne (len to preboha nie), tiež už by som sa zasmial na tvojích zážitkoch.

Vorec

Duri, ja osobne dufam ze aspon domenu zachovas, a pripadne jej doterajsi obsah, teda spon do chvile kym si stihnem vsetky poviedky grabnut :-)) alebo aspon tie dve kde som aj ja spomenuty :-D heh, len nevem ktore to su. A keby si cirou nahodou nieco spachal tak avizo cez mailing list rulez. Drz sa! v. ;)

Rujir

Jonathan, aby som citoval klasika, ty dokazes napisat slovo manazer ako niektori dokazu "vyslovit slovo cikan s kratkosti a udernosti slova prd." :-)
Holt, nic nie je ciernobiele a vzdy je to nieco za nieco. BTW Tulaci ju pocinom, ktory mam sice rad, ale vies si predstavit kolko hodin prace za tym je? Prace, ktoru mi nikto nezaplati a ten cas nikto nenahradi. Preto sa to da robit len ked je cas, chut a zazitky dostatocne silne na to, aby to cloveka prinutilo ich spisat. Momentalne, zial, nemam ani jedno...

Jonathan.sk

...bohužiaľ sa nemýlim. To nebola odpoveď od tuláka , ale od managera.

Eva.

Ale to vies Duri, ze sa tesime z Borovej knihy. Ale uz je to "chvila" co vysla a my by sme radi citali nieco nove. Na Tulakoch napriklad. :-)))) @jonathan.sk: ako vidis,nemylim...Durko je stale s nami ;-)

Rujir

To je ta vecna nespokojnost - nie aby ste sa tesili, ze Lubo, Sona a Boro vydali knizku v aku by ste bez ich snazenia ani nemohli dufat, vy budete rypat do chudaka leniveho Durka, ktory robi, co moze.
BTW Tulaci nie su mrtvi, len odpocivaju... ;-)
PS: A v knihu nedufajte - na taku sialenost sa nikto neda a kym na Slovensku nebude print-on-demand, tak to proste nie je realne. :-) Tak! :-)

Jonathan.sk

Evka, určite sa mýliš. Tulák Ďurko je už rok a pol mrtvy.Rozhovor robil nejaký manager J.S. Odvtedy pijem len čierne pivo...

Vorec

Heh, ja len čakám kedy náš Ďurko bude tiež pri podobnej príležitosti mediálnou hviezdou :-) ale zas robiť rozhovor sám so sebou :-D takže vidíš Ďuri, fandovia ťa žerú ;-) sem s tými výtlačkami ;-)

Eva.

Abu nie, ked ho spovedal "tulak" Durko... ;-))

TDD

mivym - vieš čítať?
Ak si v diskusii k článku, tak si ho prečítaj! - info v 4. odstavci....

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma