Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vidmo, Gloriola,...

Diskusná téma K fotke: Vidmo, Gloriola,...

...Brockenský prízrak, vidmo z Brockenu, slnko v hmle - tak s takýmito názvami tohto veľmi zriedkavého úkazu som sa ja stretol. Pre mňa je to pekný a veľmi zaujímavý prírodný optický jav. Videli ste už to ,,svoje" vidmo?

Djvlado

Tak tak, toto co si videl ty nie je vidmo ale nezufaj, raz ho urcite uvidis ;-)

Funttomas

Ondro, áno. Štyri razy. Chopok podobne ako Brocken sú na to vďačné kopce.

Ondro_RK

Tak ja presne ani neviem, že koľkokrát som videl vidmo, lebo vtedy som ani nevedel, že čo to je - aspoň sa mi marí, že som niečo takéto už viackrát videl :-) Toto je ale prvé vidmo, ktoré sa mi podarilo odfotiť ;-)

Sanco

a keď si ho videl päť krát ? Nápoveda, asi chodíš často do hôr :-)

Djvlado

Počuj, po koľký krát si to vidmo videl? Medzi horolezcami dodnes traduje povera, že: Prvé uvidenie glorioly – hory ťa vítajú. Znamená šťastie v horách. Druhé – hory ťa varujú. Znamená nebezpečie smrti v horách. Tretie – hory ťa milujú. Znamená, že je prekonané nebezpečie, dotyčný sa zaradil medzi skúsených znalcov hôr a podnikanie v horách bude úspešné. :-)))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky