Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Fatranské krivky

Adushka

Laco, buduci piatok vecer.. s Matusom uvazujeme nad Salatinom v nedelu 21.12., ist z Luznej, pridas sa? samozrejme bude zalezat na podmienkach..

Blahola

Uvidíme, zatiaľ nemám nič konkretne. Ide ma trafiť šľak, dnes je veľmi pekne (ráno totálne jasno) a ja som naplánoval vďaka meteorológom veľké rodinné upratovanie.

Jana T.

...pekné !
...u nás tiež svieti slniečko...Laco, ,,cítim s Tebou " :) ...my zas maltujeme... :((

Funttomas

Adush, Laco a Matúš: žeby sme si zopakovali Salatín?
Laco, túto sobotu som sa nedal odradiť predpoveďou a bol som na Hrbe. Bol vynikajúci výhľad na VF, NT, VT, Rudohorie a Stredohorie. Tesne po poludní sa nasunula oblačnosť od juhu a bolo po azúre.

Blahola

Tak Tomáš, teraz závidím ja! Ešte raz - šľak ma ide trafiť!
Poobede bola krásne vyobláčkovaná obloha, Martinky a fatranské Kriváne svietili aj pod mrakom do diaľky ako lucerny!
Tomáš, nemám snežnice, myslíš, že sa bude dať Salatín aj bez nich?

Blahola

Tomáš pošli foto dnešného dňa na môj mail, ešte som tam nebol!

Funttomas

Laco, neboj. Mňa pred týždňom išlo poraziť. Dnes hore silno fúkalo. Slnko síce svietilo, ale bolo pocitovo dosť chladno. Ak by sme viacerí prerazili stopu na snežniciach, tak by si to s paličkami mohol zvládnuť. Všetko závisí od podmienok. Teraz je dobrý vytvrdnutý nosný podklad.
Nezimné foto z Hrbu pozri na turistickamapa.sk/?y=48.73145…

Daulagiri

Jo jo, výhľad z Hrbu treba zažiť, keď vyjde počasie tak je to silný zážitok :-)

Blahola

Tomáš , ak nepripadne tak podklad na Kľaku bol skvelý. Niečo ako ísť po betóne.

Adushka

Tomas, chcela som ti tiez pisat, ze dame repete.. :) tentoraz by sa to ale z Ludrovej asi nezvladalo, takze skor Luzna.. vsak zalezi od pocka. ty nemas nic na ten den zatial v plane? lebo to sa mi nechce verit :)

Funttomas

Adush, jasné, že z Lúžnej. Kratšie ale strmšie ;-). Na tú nedeľu zatiaľ nič nemám, ale bežky na Skalke to vždy istia v akomkoľvek počasí.

MatusM

Tomáš, veď čo nedáš aj aktuálnu fotku, keď stojí za to (Hrb?). Za neaktuálnosť rok starých záberov ti budem strhávať bod :-)
A jasné, v nedeľu na Salatín sa pridajte, aspoň sa nám zvýši šanca prebrodiť až hore! Inak, ja som voľný na hory aj v ostatné predvianočné dni, počnúc piatkom ;)

Blahola

Adush, Matúš, Tomáš modlite sa...http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_tpredpoved_skcele&area=cele&ts=1229817600

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky