Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: tretia

Jurko.ch

Na Děvín ne! teda doufám. Vypadá to, že o prázdninách putoval po červené značce kopírujíce státní hranici a přes Duklu došel až Minčol v Čergově, kde tato značka končí... máme se nač těšit :-)

Funttomas

bruma, tak Aranitodesp to tu nielen pre teba dáva, aby si to spoznala a ty sa ani nepozrieš do mapy? Ešte raz si preklikaj tie rázcestníky. :-)

Bruma

Nepoznam to ten kraj, miesta, moc daleko odo mna. tak triafam iba podla smerovnikov.

Funttomas

Bruma, poradie sedí. Štvrtá bude Stužická rieka. Čo ak autor išiel až na Devín? :-)

Bulat

ja zase myslim ze poradie je spravne- č. 1 N. Sedlica, dvojka- Skladka, Trojka temny vršok, dalsia - zeby Kremenec ???- ale to zavisi este od poctu hríbov po ceste :)

Bruma

bulat, jasne, že ma to nenapadlo, pomylil ma, ked ich zamenil. Tato 3 by mala byt ako 2 a 2 ako 3. Aspon si myslim ked som pozeral rozdiel medzi 2 a 3. Ak sa mylim prosim opravit ma. :-)

Bulat

bruma, ty to nestihas sledovat- zo skladky bola predsa druha :))

Bruma

Možno 4 bude zo Skladky. Ale aka skladka to bude?

Sona

Pri vsetkej ucte, aku pridanu hodnotu maju fotky smerovnikov?

Jurko.ch

Tady někdo fotí cestu na Kremenec... nebylo by tam něco více k vidění, než rozcestníky??? Myslím, že by to zajímalo více lidí, nejen mě. Do těchto míst se zase tolik turistů běžně nedostane. Snad se dočkáme aspoň vrcholovky jako fotky č.4 či č.5....

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky