Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: jedenasta

Lubo

Chapem vsetky reakcie a moj osobny pohlad je rovnaky.

Tento clovek vsak neporusil ziadne z existujucich pravidiel. Fotka je zo slovenskych hor, nema charakter rodinneho fotoalbumu, svojim obsahom neporusuje ziadne z pravnych predpisov nasej drahomilovanej vlasti :-).

Ze nema dobru kompoziciu, odkaz, myslienku ani esteticku hodnotu je len cisto subjektivna vec. To je vhodne pretavit do hodnotenia (t.j. nedat ani bod). Pri premazavani databazy fotiek sa tak dostane rad aj na tieto vycvaky.

Odkaz autorovi:
Prosim Ta, fotky smerovnikov nedavaj do Galerie. Nema to zmysel. Ak ich mas nazaj vela, napis mi na mail a mozme to nejako zuzitkovat priamo v hikeplanneri.

Jansulik

To by sa ale autor musel správať ako človek, ktorému záleží na tom, čo si o ńom iní ľudia myslia...

Jjano

Ja si sice viem predstavit vyuzitie tych fotografii tabuliek, ale podla mna nie je vhodne ich davat sem do galerie. Mozno by hiking mohol spravit osobitny clanok v rubrike Extra, kde by tie fotky boli (so zachovanim prepojenia na turistickamapa.sk) a pozrel by si ich len ten, kto to potrebuje.

Jansulik

Možno dovtedy, kým bude dostávať body a my budeme o tom diskutovať.Asi by už mohlo zakročiť vedenie webu. Ešte by som mohol začať fotiť kovové rúry od smerovníkov...

Meky

Ja teda nie som nejaký extra fotograf,ale aj tak sa chcem spýtať autora týchto záberov: Preboha,dokedy ešte?

Axel

Mozno by sme sa mali spytat autora mailom. A podla moznosti vsetci naraz... ;-)

Tondop

Už by bolo načase vyjadriť myšlienku, alebo priznať IQ farbu.

JarinoM

Už si ju mohol vyfotiť celú. Tú tabuľku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok