Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Od Strážova z lúk

Diskusná téma K fotke: Od Strážova z lúk

Vpravo skalnatý vrch Kozol (1119) časť NPR a tesne pred ním Žiar (1029), vľavo nižšie Čipcie (920) a v pozadí dominanta Hornej Oravy Babia hora (1725). Popis pohľadu bol vytvorený za pomoci kolektívu návštevníkov Hiking.sk ;-)

Jakub Súčanský

parádna foto... tie kontúry Babej hory ma vždy fascinovali...proste sa začnem an ňu dívať a nemôžem z nej spustiť zrak :D

Daulagiri

Parádny pohľad, taktiež som to po chvíľke rozmýšľania tipoval na Babiu horu.

Rbr69

Merhorn: mam aj dalsiu, pokracuje to smerom na Martinske hole, podla mapy som dedukoval Kozol
poslem Ti na mail panoramu
Pafi: vdaka, uz viem kde mam na ostatnych Lysu horu, takze toto je Babia hora.

Merhorn

Rasto este jedna, resp dve veci :) nemas aj foto s kratsim ohniskom? ak by som videl doprava ako pokracuje hreben z tohto kopca vedel by som ti urcit ci je to kozol, alebo nie, takto si nie som isty.
No a teraz ta druha vec, celkom dobre sa da na identifikaciu pouzit googleearth. daj si pohlad nie z hora ale perspektivne a zo strazova a tak by si to mal pomerne spolahlivo urcit :)

Merhorn

Rasto, pafi ma pravdu, ak je to smerom na kozol fotene a pri tom ohnisku ako tam vidim - 235mm to je Babia hora. To je trosku taka zakerna zbran zoomu,ze splostuje priestor. Rovnako ti zoomuje, resp zvacsuje popredeie ako aj pozadie a preto to niekedy distancne skresluje ako teraz.

Pafi
Rasťo, vzadu máš už(až?) Babiu horu. Pocko praje takým zoomovkám, však? o)
Jana T.

...pekný záber...na Lysej hore by mal trčať vysielač...?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky