Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kostol v Oravskej Lesnej

Diskusná téma K fotke: Kostol v Oravskej Lesnej

Kostol Svätej Anny v Oravskej Lesnej je rímskokatolícky kostol postavený v secesnom štýle. Začal sa stavať v roku 1910 z podnetu kňaza Štefana Mnoheľa (dokončený bol v roku 1914). Tento chrám jedinečným spôsobom skĺbuje drevo, kameň, murivo. Je dlhý 37 m. Jeho kapacita je 550 miest na sedenie a pojme spolu aj 2000 ľudí.

Psyloo

Pan manager;-)potesim Tvoje oci a potom...Ta zaskrtim;-)

Blahola

keďže robím Hono managéra, niečo pustíme aj na hiking.
Hono ma zaškrtí!

Sona

Preco na mail? Aj nase oci chcu potesit :)

Blahola

TT opravené!
Hono pošli foto na mail a poteš moje oči.

Psyloo

Laco, teda si stale v Oravskej Lesnej?? zavidim...no, nielen na Lucnej, a sneh mi veru v Tatrach nechybal, pocasie bolo paradne, len tie teploty...na Lucnej bolo -13 st a v Zdiari aj -19;-((

Blahola

snehu pomenej ako som čakal, chýba mi tu niečo vyššie, ale vidím na Roháče, Rozsutec a Malú Fatru, Pilsko a aj kúsok Babej hory.

Psyloo

tak ako Laco, na Babej hore si bol? pozerala som sa z hrebeni oravskych ZT, ze ci Ta tam na Orave niekde neuvidim, ale neuspesne..;-)

Jana T.

Krásne miesto...aj z vnútra ! ...pekne začínaš...!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma