Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Novoročný editoriál '09

Diskusná téma K článku: Novoročný editoriál '09

Už pár dní tu máme nový rok. Kapry, kapustnice a oplátky sú zjedené, darčeky rozbalené, stromčeky pomaly usychajú, silvestrovské nočné výstupy sa podarili. Opäť sa raz minul jeden rok a prichádza nový, pre HIKING.SK už siedmy rok fungovania. Čo sa nám podarilo a čo nás len čaká, sa pokúsim zhrnúť v nasledujúcich riadkoch.

Thailon

@Funttomas: vyborne, dakujem. Uz aspon viem, kde som o tom cital :)

Thailon

Priznam sa, neviem sa na strankach poriadne navigovat :( Raz som zachytil zmienku o zimnom fotostretnuti. No neviem o tom nic najst. Pri vyhladavani mi naslo tento clanok, v ktorom sa o nom pise. Su prosim niekde dalsie podrobnosti? Dakujem!

Worldsmostgorgeous

Nezostáva mi nič iné než sucho skonštatovať, že od času, keď som objavila tento server (cirka pred 3 mesiacmi) som sa aj ja stala "HIKING positive". Stihli ste ma inšpirovať na pár jesenných túr a zopár tu získaných vedomostí som uplatnila aj pri výbere lyžiarskeho oblečenia... Do nového roka Vám prajem veľa zdaru v tejto bohumilej činnosti :o)

Misko79

Nuz co dodat, ste skveli, hiking mi svieti v mozillke na liste, aj doma aj v praci, prvy klik rano na zalozku patri vam. K tomu niet oc dodat, len to, ze svoju pracu nerobite nadarmo. A este vam prajem vsetko dobre v novom roku aj vsetkym hikingacom.

Ice-age

Zelam vela zdaru v praci s hikingom
Tiez notorik aj ked iba kratko asi pol roka ale prudko navykova latka je hiking.sk$ret tiez ma miesto na liste medzi zalozkami

Mivym

Zdravím všetkých hikerov.Chodím sem približne rok,vedel som o Hikingu.sk už skôr z Krás Slovenska,ale nemal som prístup na net.Čítam všetky príspevky od tých najstarších po súčastné a popri tom mi uniká aktuálnosť,preto sa ospravedlňujem ak píšem do starších diskusii,lebo mám deficit 6tych rokov prístupu na túto super stránku,takže ma ešte čaká fúra článkov k čítaniu.

Lubo

Dakujeme vsetkym za nadmieru pozitivne ohlasy :-)
MBA: tak to bolo uz fakt davno, dakujeme za dlhorocnu priazen.

MBA

Hiking citavam od cias publikovania clankov Vlada Dudlaka a podla mojho nazoru sa tento web ubera dobrou cestou :o)

JankaRK

Ste úžasní !! Len tak ďalej !
A pridávam sa k notorikom :) Busted!

Merhorn

Ja som hiking objavil ani neviem ci v 06, alebo 07 roku ked som hladal clanky o samorejme Tlstej :)

Daulagiri

Merhorn nie zlý nápad ale mne už nepomôže ja už som veľký notorik.
Chodím sem od roku 2005 a je to prvá stránka ktorú zapínam, je tu množstvo vecí ktoré využívam a stále sa to tu vylepšuje, takže len tak ďalej. Želám všetko dobré celému HIKING tímu.

Merhorn

Ako tak sledujem tak by sa malo niekde zavesit varovanie, ze hiking sposobuje zavislost.
Tymto apelujemna redakciu nech tak ucini v co najkratsom case ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum