Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prístrešok na vrchu Skorušina

Diskusná téma K článku: Prístrešok na vrchu Skorušina

Pri plánovaní cesty na jesenné fotografické stretnutie portálu Hiking.sk som sa rozhodol putovať do Oravíc cez Skorušinské vrchy. Veď som v tejto časti Slovenska už aj tak dávno nebol. Vybral som si trasu z Tvrdošína cez vrchol Skorušina. Tešil som sa najmä na pekné výhľady z rozhľadne, ktoré mi v pamäti takmer vybledli. Okrem tejto stavby sa tu nachádza aj menší prístrešok, ktorý v nasledujúcom článku bližšie opíšem.

Matobee

Včera som išiel okolo tak som sa zastavil. Prístrešok je v dobrej kondícii a dookola je poriadok. Škoda tých bočných stien.

Tono

Dakujem vsetkym, ktory sa podielali na novych fotkach a na editacii clanku!

FunTTomas

MišoM nahodil fotografie obnoveného prístreška.

Adushka

Boro, veruze hej, stale, zasmiala som sa :)

Boro

A tá samoreklama na starostu tam ešte je stále???

MatusM

Áno, áno, prístrešok a jeho okolie vyzerá veľmi dobre, no a ten výhľad z rozhľadne! Západ a východ slnka na nezaplatenie..

FunTTomas
  1. augusta 2009 bol prístrešok na Skorušine obnovený na rovnakom mieste a s identickou konštrukciou. Na vrchole pribudla vrcholová kniha, smetné koše a slovenská vlajka na rozhľadni. Do článku budú v dohľadnej dobe doplnené fotografie nového prístreška.
Redakcia Hiking.sk

Do redakcie nám prišiel e-mail s fotografiou zo 4. júla 2009, kde je spadnutý celý prístrešok. Ďakujeme za informáciu čitateľovi Tadekovi.

Tono

Ech... Boro... :o) :o) :o)

Hned Ti zaslem emailom zoznam noveho osatenia, ktore potrebujem na moje tulanie!

Boro

Tóno,s tým tvojím zátiším na Orave týždeň kosia. A ty to máš len tak na olovrant. Človeče, tuším by som ťa radšej obliekal, alo živil.

Godman

Ked to zatisie s chutou ponuknes ustam, zapijes tradicnym tulackym hltkom, predychnes horskym vzduchom okolo a vyzmurkas tu pohodu z rozhladne, nie je pomaly v zivote co riesit...

Tono

Verur, veru... ako pise Rasto, nechystam sa prejest chlebom... :o)

Rbr69

Preve som chcel napisat o turistickom zatisi a vidim, ze nie som jediny koho zaujalo ;-) Takze krasne hodnotne turisticke zatisie, a k tomu nepomeru: hadam sa neprezerie chlebom, nevyzera na vegetariana ;-)

Subbas

turisticke zatisie mnam mnam len mi nesedi pomer slanina+klobasa:chlieb:-) stary dobry nozik Lovu zdar
made in czechoslovakia nesmie chybat

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma