Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: V.F.Kriváň 7:37

Daulagiri

Tóno to nemyslíš vážne :-(, to ma veľmi mrzí. Zopár ti pošlem.

Tondop

Daulagiri, aj ja som šťastný z nádherného víkendu.ˇMojé užasne pocity zatienilo len SD karta. Zlihala z neznámeho dôvodu a tak som prišiel o všetky fotky.

Blahola

Po Kľaku ďalší skvelý zážitok na horách.

Daulagiri

Laco to je rýchlosť, ja som v čase pridania fotky bol ešte na ceste domov.
Toto sú okamihy na ktoré sa nezabúda. Nevedel som kam sa mám skôr pozerať a okamih východu slnka mi trošku ušiel.
Úprimne musím povedať že toto boli úžasné dva dni zo skvelými ľuďmi.

Viditeľnosť aj podmienky na hrebeni veľmi dobre opísal Laco a tak len dodám že sa môžete tešiť na ďalšie nádherné fotky :-)

Sona

Krasne. Jaj, budem mat tazky tyzden, pozerat vsetky tie krasne foto v galerke. Ja som sa v Bratislave starala o psa, ktory bol este nedavno prechladnuty, takze som sa s nim vytrepala len na Zeleznu studnicku :(

Blahola

Sneh poväčšine tvrdý, aj čerstvo napadnutý sa stihol previazať. Po Malý Kriváň vcelku pohoda a bezpečne. Na Stratenci malý kúsok pri vrchole dosť naostro (ľadová platňa a strmák pod ňou).
Samozrejme najhustejšie bolo na Ťavých hrboch. Tam už bol sneh mokrý od slniečka a diery v kosodrevine tak po pás. Trošku svinstvo od turistov prechádzajúcich v opačnom smere od Suchého. Na úsekoch kde potrebuješ mať stúpačky, sa šmýkali a potom bol problém sa dostať hore.

Lubo

Gratulujem k zvladnutiu hrebena. Pocasie ste mali veru ukazkove. Ake to tam bolo co sa tyka snehu, prevejov atd.?

Blahola

Tomáš mávali sme na všetky svetové strany od Kráľovej hole po Jeseníky, Od Vtáčnika po poľské kopce, ktoré ani nepoznáme.
Skvelé dva dni v Malej Fatre! Ten dnešný pochod z Chaty pod Chlebom do Turčianskych Kľačian dal zabrať, ale stál zato.

Adushka

Tondo, lenze my sme boli v BS uz od stvrtka.. :) ale ok, do buducna dobre vediet :)

Funttomas

Laco, v tom čase som už sedel v aute smer Jasenská dolina. Dúfam, že ste mi aj s Ľubom zakývali na Lysec. Pekný záber (5 b).

Tondop

Adushka, ty si nevedela že idem aj ja, takmer záruka dobrého počasia?

Adushka

No ja aj veru zavidim tento MF vylet.. keby sme tusili s Matusom, ze bude taky pekny vikend na horach, tak mozno zmenime rozhodnutie z Banskej Stiavnice na vyssie kopceky :) co uz..

Lubo

Fu, ja si len spominam, ako ma rano po siestej Laco s partiou prekracovali v jedalni na ch.pod Chlebom, kde sme spali. Uz vtedy mi hlavou preblyslo, ze sa tesim na foto :-)
Na tento kopec som dorazil s Durim okolo pol desiatej po pomalom rannom rozbehu...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky