Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pri Opatovej

Diskusná téma K fotke: Pri Opatovej

Osamotený kríž v poliach na Dieloch vedľa Opatovej nad Váhom pri Trenčíne. Nedávno tam stávala lipa, dnes už osamotené miesto. Pravdepodobne okolo kríža viedla v minulosti furmanská cesta.

Vorec

Kurnik, tak na toto miesto sa chystam pozriet uz neskutocne dlho, vzdy na to pozeram len z cesty, ani na cajgli som sa tam nikdy nezastavil. Este ked tam byval ten strom, tak to bola bomba!

Rbr69

Matus, ked som sa daval viac vpravo, bol krizik lepsie pootoceny, len bohuzial tie linie na poli mi nevyhovovali.

Rbr69

Zmensovanie a doostrovanie robene podla jedneho postupu cez vrstvy vo photoshope (blizsie na fotostretku), dolna cast ciastocne rozostrena tiez cez vrstvy, takyto efekt na DOFku by som s f9 nedosiahol ;-) Svetlo v to popoludnie nestalo za vela. Takze velka cast spodka rozostrena a ponechana v tomto pripadne zamerne. Takze vysledok je postprocessing.
Som rad, ze namet vyvola zamyslenie, rovnako ako aj ten postprocess ;-)

MatusM

veľmi pekne zaostrené, len ten krížik trošku natočiť k fotografovi

Adushka

Naopak, mne to rozmazanie nevadi, dodava hlbku pohladu. Mam podobne odfotenu banskostiavnicku kalvariu s inym kopcekom rozmazanym v popredi a paci sa mi to tak :)

Jansulik

Súhlasím s mliekom-ten neostrý spodok. Námet veľmi dobrý na zamyslenie sa.

Mlieko

Namet dobry, len sa mi zda, ze z toho rozostreneho spodku tam mohlo byt menej, troska to rusi.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok