Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pod Strážovom

Bulat

to vsetko beriem, nemam ziadne technicke pripomienky -len ze ta trava je malo vyrazny motiv aby ma dokazal uputat a preto mi zrak taha skor to pozadie, jasne ze v druhom slede si uvedomim co je hlavne - no asi sa blbo divam :)))

Sona

Mne sa prave paci, ze trava pretrca nad kopec, mam rada take "boje" medzi objektami a cim vacsia haluz z toho vyjde, tym lepsie :)

Adushka

Ja by som to asi ale nakomponovala tak, keby to slo (co v tomto pripade asi kvoli sklonu luky neslo), aby trava bola v oblasti bielej a nepresahovala do kopca, kde mi uz rozbija kompo.. pricom je jasne, ze ju mat zaostrenu a kopec rozostreny..

Rbr69

Hm, hlavnym motivom tu je trava, Strazov v pozadi je uplne nezaujimavy, hlavne z tohto pohladu.
Zaostrit na kopec cez travu a nechat ju rozmazanu je v takomto pripade absolutny nezmysel, ak by sa jednalo o ten kopec, potom treba travu vytrhat lebo zavadzia alebo ukrocit vedla a nemat ju tam vobec. To, ze Ti tam padne zrak moze byt Tvojim videnim alebo drzanim sa nejakeho kompozicneho pravidla, ktore si myslim, ze tu zrovna neplati.
V pripade, ze by som fotil osamoteny bodliak pred obrovskym krivanom v pozadi, ktory uz len notoricky znamou siluetou tvare indiana ;-) by tahal oci, tak ci tak tam zaostrim na ten blizsi objekt.

Bulat

hm, jedna vec mi trosku vadi, ten detail travy je malo nosny aby uputal pozornost, takze zrak padne ako prvy na kopec v pozadi, ktory je ale tym padom neostry a to ma trosku vyrusuje, ale inak napad dobry, rozne travy a sachoriny mam rad a rad ich tiez fotim

Rbr69

Laco, az by si si uzival taketo travy, tak budes mat tak zazitok z dobreho posr.... ;-)
Teraz vazne, dik.

Blahola

Ďalší trávičkár, to bude na tom Červenci hotová hašišáreň!
Teraz vážne, ľúbi sa mi to.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok