Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Co pocuvate

Merhorn

hehe, dal som vam sa mi zda prilis velku slobodu :D
Ale matus napisal si to presne ako som to chcel :) Tak beriem aj ten militarizmis, len prosim over si ci ten na tej cistinke nahodou nie som ja, ja mam este nejake nenaplnene ciele a bola by riadna haluz ma takto nahle uviest do vyssie formi bytia :D Aj ked niekde na tlstej by zrejme tento fazovy prechod mohol byt zaujimavy nerob mi to :D

MatusM

:-D oukej, skusim tuto svoju averziu nejak prekusnut, som rad, ze to beries s humorom

Merhorn

No matus pri tebe to budem riesit sluchatkami na usiach :D a kontrolou obsahu tvojej vybavy :D
Ja mam najradsej si pustit hudbicku s repracikov vecer na salasi v dobrej spolocnosti niekde v oblasti Ploskej :)

Merhorn

Este raz, otazka neznie co pocuvate v horach ale vseobecne. Je jedno kde pocuvate hudbu, klucove je len ci pocuvate :)

Rbr69

Tak ako ripo: doma furt cosi hra radio, telka, mp3 ... ked nic tak vrci ladnicka ... v robote tiez cosi furt rusi to driemanie :)) ... v aute radio, disc alebo ozvena vlastneho nadavania,
takze pre ten klud sa chodi do lesa.
Kedysi, ked som bol mlady a pekny :) som si nevedel bez hudby zivot ani na chvilinku predstavit, da sa, treba si to podelit. Klud a ticho byvaju vzacnostou.

Merhorn

No tak rasto ked teda budem stary a skaredy ako ty :D potom aj ja tomu kludu dam zadost, len obcas na mna viac kricte, to vies, kazda vasen si vybera svoju dan, mozno aj preto ja uz mam radiovy klud aj tam kde iny este stale su pod vplyvom VKV :)

Axel

Vsetko mozne, no zvycajne nic z toho, co by pustali slovenske radia...
PS: odbocim od temy, ale co hovorite na ludi, co chodia po horach so sluchadlami v usiach?
(nemyslim tym ale odute pubertalne deti v zavese svojich do hor zblaznenych rodicov)

Jjano

Asi vas vsetkych zaklincujem, ale ja najviac pocuvam radio Slovensko 1, v aute aj v praci (doma moc radio nepocuvam). Ak si odmyslim asi 20% dost dementneho obsahu (vtedy prepinam na Vivu alebo Hey alebo nejaky jazz na CD), tak tych zvysnych 80% je pre mna suverenne najzaujimavsich zo vsetkych slovenskych radii. :-)

Merhorn

Axek no z vlastnej skusenosti nic na to nehovorim, proste kazdy podla chuti. Dovolim si povedat, ze malo ludi miluje hory a prirodu tak ako ja, viac menej aj to comu sa venujem do istej miery suvisi s prirodou. A viem aj od mne najblizsich ludi, ze co, proste ako si niekto da taku ci onaku bundu, tak si niekto sa hudbu na usi. To popisujes axel skor formu a nie obsah. Pytaj sa skor na to co dany clovek pri tom pocituje, co mu to prinasa a nie ako to posovi, to je z mojho pohladu velmi zly postoj, resp. z istej miery akoby obmedzeny. Ludi je strasne vela a kazdy je trosku iny, preco sa domnievat,ze tomu nebude tak aj v tomto pripade? Niekto ma rad krasy nasich lesov, niekto skaly nasich velhor, je to proste o tom co koho naplna a ak take nieco je, nech to je uz cokolvek, cim nezasahujem do prav, slobod a prijemnych pocitv inych tak je to proste vec ktora vo mne nemoze vyvolat odpor ani nic tomu blizke. Vies ja si niekedy dam hudbu ked slapem hore naozaj do usi nahlas, proste chcem si v dany moment vychutnat proste hudbu a vizualny vnem, niekedy si dam hudbicku uplne tichucko aby som pocul aj okolie a niekedy proste si vychutnavat len to ticho. Neda sa povedat co je najlepsie pretoze najlepsie je to na co mas prave chut a vsetko ostatne je pre dany moment a danu osobu neprirodzene, takto sa na veci pozeram ja, ale ja sa vseobecne povazujem za velmi tolerantneho tvora, tak ma nekamenujte ak ma v tomto set up stretnete na horach, vedzte, ze si ich uzivam rovnako ako kazdy jeden z vas :)

Merhorn

Noo jjano to som uplne zabudol, ja si rad veru aj jazzik a hlavne nujazz vypocujem :)

Target11

to jjano: Mna si pocuvanim Slovensko 1 vobec nezaklincoval. Tuto stanicu pocuvam aj ja. V tomto svete komercnych radii, kde sa prepieraju pre nas vsetkych zivotne dolezite informacie typu kto sa ako oblieka a kto s kym chodi, je to naozaj pre mna najpocuvanejsia stanica.
Vzhladom na to, ze som sa z pod Polany prestahoval do najvacsej slovenskej dediny, tak kopu sobotnych ran travim za volantom na cestach do hor a vtedy mi robi spolocnost BB radiovikend, kde vzdy najdem nejaky tip na tulacku.
No a z hudby je to vsehochut. Ci je to metal, jazz, disco...
... len to nesmu byt nejaky sladki chlapci placuci o vsetkom moznom :o)

Adushka

Zanrovu pestrost, ktora mi vyhovuje nachadzam tiez vacsinou na radiu_FM.. k tomu obcas lounge radio..

Bacaardi

niekto sa nudil tak si vymyslel temu, ze merhorn?:-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma