Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Čierny Kameň v zime

Foreigner

nie nebol som..ako som spominal v popise, dopoludnia bolo dost zle pocasie - hmla a slusne fukalo...vyrazali sme z K.Studne a touto stranou ani jeden z nas z hrebena neschadzal..tak sme si neboli isti, ci je zimna znacka z Ploskej do Revucej...takze sme sa nexceli zdrzovat, aby sme v pripade nudze pouzili alternativu - Necpalsku dolinu...ale dopadlo to nad ocakavanie :))

Merhorn

MIesto mojich castych navstev a tak krasny kut slovenska :) Btw foreigner ako to vizeralo na salasoch? bol sikuknut aspon v tomto na magurach?

Foreigner

A zaroven by som sa chcel touto cestou podakovat 2 skialpinistom z Kosic (prepacte pani, mena som zabudol), ktorych sme priamo na tomto mieste stretli, zjazdili s nimi do V. Revucej a odtial boli taki zlati a odviezli nas do Ruzmoberka na zel. stanicu. Snad im to niekedy oplatim :).

este raz, VELKA VDAKA chlapci :)))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok